Θα μπορούσε να μιλάει για ελληνικούς γάμους στην Ελλάδα. Στην Καλαμπάκα, στο Αγρίνιο, στη Λάρισα, σε κάποια συνοικία της Αθήνας. Ή οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη Γη, όπου τελούνται… ελληνικοί γάμοι. Τίποτα δεν αλλάζει άλλωστε.

Από την αιώνια αναμονή γαμπρού και κουμπάρου για την νύφη που… ακόμα έρχεται. Από την προσπάθεια να εξηγήσεις στον ξένο φίλο, γιατί φέρνουν τρεις γύρες οι νυμφευόμενοι με τα στέφανα πάνω από το κεφάλι. Από την περιπετειώδη ομιλία του πατέρα της νύφης που έχει επωμιστεί τα έξοδα του τελετουργικού (και του γαμήλιου τραπεζιού), με την εκ περιτροπής χρήση του μικροφώνου, με το πουθενά. Από την γκρίνια και τα κουτσομπολίστικα σχόλια των θειάδων που αδημονούν για την μετά του μυστηρίου μασαμπούκα και δεν καταλαβαίνουν γιατί αργεί το πράγμα. Και, εν τέλει, από το τελικό περιδρόμιασμα, με τους γηραιότερους να αποδεικνύονται ασυναγώνιστοι στο να χλαπακιάζουν ασυστόλως, μεταθέτοντας αλλού τις ευθύνες.

Όλα αυτά, μας τα παρουσιάζει, με τον γνωστό, αμίμητο τρόπο του, στο σημερινό βίντεο, ο εξαιρετικός Ελληνοκαναδός κωμικός, Άγγελο Τσαρούχας. Και στα δικά μας.

Ο Άγγελο Τσαρούχας είναι Ελληνοκαναδός ηθοποιός ελληνικής καταγωγής που κατάγεται από το Δαφνί Λακωνίας και την Λέσβο. Ως stand up comedian, έχει κάνει το γύρο του κόσμου πέντε φορές, παρουσιάζοντας τα σόου του και διαθέτει δική του κωμική εκπομπή, που προβάλλεται από διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα σε Καναδά, ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Νότια Αφρική και Λίβανο.

Όπως έχει παραδεχθεί, ένας από τους λόγους που έγινε κωμικός ήταν και ο Χάρυ Κλυνν, για τον οποίο έχει δηλώσει ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του. Στη μέχρι τώρα καριέρα του, έχει συνεργαστεί με τον Ρόμπερτ ΝτεΝίρο, τον Αλ Πατσίνο και τον Ράσελ Κρόου.

Ο σημαντικός κωμικός ανυπομονεί να παίξει «στο σπίτι των προγόνων του» και με το ταξίδι του αυτό, να ολοκληρώσει το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ του με τίτλο «Πίσω στην Σπάρτη» και θέμα την «επιστροφή» του Angelo Tsarouchas στην Ελλάδα για ένα και μοναδικό Stand Up Comedy Show.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8 − 4 =