Abbey Road wannabe…

Έφτασε μέχρι και ο Κύρτσος, ο αυτοθαυμαζόμενος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, να επικρίνει τόσο το υπερπληθές Υπουργικό Συμβούλιο, όσο και τις αποφάσεις για τα lockdown του Νοεμβρίου. Κανείς νοήμων άνθρωπος δεν αντέχει άλλο αυτή τη κατάσταση. Μισόκλειστα, μισάνοικτα. Ένα επαναλαμβανόμενο μαρτυρίο.

Χίλιες φορές να κλείσουν όλα για λίγο, να πάρουν μια ανάσα οι υγειονομικοί, να μειωθουν όντως τα κρουσματα, να σταματήσουμε να τρέμουμε για γονείς-παππούδες-ευπάθεις αλλά και για μας τους ίδιους αν μας κάτσει κανένα “κορονολοττο”. Αυτό από τη μία, από την άλλη να επιστρέψουμε πίσω στις ζωές μας συντεταγμένα με ασφάλεια και με εμβολιαστική επάρκεια, αφού από φάρμακα δεν, γιατί και αυτό το μαρτυρίο δεν αντέχεται.

Έχουμε άλλωστε χωριστεί σε κατηγορίες πλέον ακραίου τύπου. Από την μια οι άνθρωποι που έχουν παραδώσει όπλα, έχουν επιλέξει να ζουν με το ρίσκο, το οποίο δυστυχώς όμως το μεταφέρουν και στους άλλους λόγω του τρόπου μετάδοσης του ιού και όσους φοβούνται, οι οποίοι περιμένουν καρτερικά στη γωνια ή βγαίνουν μόνο για να δουλέψουν με τη ψυχή στο στόμα-αν υπάρχει δουλειά βέβαια και δεν ζουν με τον επαπειλούμενο κίνδυνο της ένδειας.

Προσωπικά έχω θέσει εαυτόν εκτός της κατάστασης, βγαίνω ελάχιστα όχι από φόβο αλλά επειδή δεν αντέχω αυτό που βλέπω γυρω μου, δεν αναγνωρίζω την πόλη μου και αυτή τη ζωή και από την άλλη δεν θέλω το άγχος του κορονοϊού στην ζωή μου και των οικείων μου. Παρόλα αυτά ούτε αυτό είναι ανεκτό.

Η υπομονή όλων σε όποια κατηγορία και αν ανήκουν όποιο τομέα (υγεία – οικονομία – ψυχική υγεία) και αν προκρίνουν έχει τελειώσει. Τα αποθέματα είναι στο μείον. Χρειαζόμαστε τη ζωή μας πίσω και μετά από ένα χρόνο το “όποιος βιάζεται σκοντάφτει” του Πρωθυπουργού είναι σαν να φτύνουν την ίδια την ζωή σου.

Δημιουργός του άρθρου:

Η Αθηνά Λαοπόδη, είναι τελειόφοιτη Ψυχολογίας και Γνωστικής Επιστήμης
blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fourteen − four =