klelia-renesi

Με μια ανάρτηση-φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ελληνίδα ηθοποιός, στιχουργός και performer, Κλέλια Ρένεση, σχολιάζει την επικαιρότητα. Από τους βιασμούς στον χώρο του θεάματος, στον βιασμό των δημοκρατικών δικαιωμάτων με όχημα την πανδημία του κορονοϊού.

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση.

Μια κυβέρνηση προπαγάνδας, έχει κάνει όλο το Έθνος τσιφλίκι της, διορίζοντας όλους τους δικούς τους σε θέσεις κλειδιά, και δεν εχει καν την «τσίπα» να υποδυθεί την δημοκρατική της υπόσταση. Ευθαρσώς επιβάλει τον ενα νόμο μετά τον αλλο, και δεν ιδρωνει το αφτί τους. Οσο για την απάντηση, «επικοινωνιακό τρικ» του πρωθυπουργου στην Ζέτα Δούκα, ειδαμε όλοι πόσο σοβαρά έλαβε υπόψην τα αιτήματά της-μας.

Δεν έχουν κάνει την παραμικρή ενέργεια για να διευκολύνουν τον αγώνα των θυμάτων, μια εισαγγελεία σε πλήρη ύπνωση, μια ομίχλη και σιγή απο το Μαξίμου, και το καζάνι βράζει. Η Μενδώνη είναι απλά το περιτύλιγμα. Μέσα είναι η φωλιά με τα σκουλίκια. Μην με παρεξηγείτε. Κατανοώ την χρησιμότητα των σκουλικιών στον κύκλο της ζωής . Αλλά θα γίνω τροφή τους μετά θάνατον.

Ένα κράτος «πρόνοιας» που βιάζει συστηματικά τα δημοκρατικά μας δικαιώματα, την μια εκμεταλευόμενοι την πανδημία, την άλλη εξαγοράζοντας τα ΜΜΕ, την παράλλη απλά επειδή «μπορεί», μη κρατώντας καν τα προσχήματα.

Βιτρίνες- αρμόδιοι- εισαγγελείς- βουλευτές- πρωθυπουργός -δημοσιογράφοι- ΜΜΕ , θα σας θυμάται η ιστορία ως «το παρεάκι που τάιζε τα τέρατα με τον φόβο και τα όνειρά μας» .. και αυτήν την ιστορία θα την πούμε στα παιδιά μας, και αυτά στα δικά τους παιδιά.
Από αυτό το σκάνδαλο δεν θα γλυτώσετε , όσο κι αν κάνετε την ανήξερη παιδούλα. Μην ξεχνάτε:

Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

sixteen − 13 =