Συναυλία με έργα του συνθέτη Παναγιώτη Λευθέρη με το Trio Helichrysum – Έλένη Μαρίνη, πιάνο, Έλλη Παπαγρηγορίου, βιολί, Σταματία Σγουροπούλου, τσέλο – και την Μαριάννα Αγνίδη , αφήγηση και τραγούδι, τον Μανούσο Πλουμίδη, κλαρινέτο και τον Νίκο Κατριτζιδάκη, φλάουτο | Τετάρτη 26 Αυγούστου, 20:30 | Πολυχώρος Ζείδωρος, Καψάλι | Είσοδος 15 ευρώ. |
Θα ακουστεί σε πρώτη παρουσίαση το νέο έργο του Παναγιώτη Λευθέρη “Εικόνες της Θάλασσας” για βιολί, βιολοντσέλο, πιάνο και αφηγητή – τραγουδιστή. Το έργο γράφτηκε ειδικά για αυτή την βραδιά και χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού. Θα παιχτεί επίσης το έργο του ίδιου συνθέτη “Tapes & Photos” για φλάουτο, κλαρινέτο και πιάνο με ενδιάμεση προβολή βίντεο.
Η συναυλία αυτή είναι μέρος της πολυθεματικής δράσης “MARE NOSTRUM – Ιστορίες Μετακίνησης” που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και με την χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού. https://fpk.gr/mare-nostrum/
Τα εισιτήρια, υπέρ της Φιλαρμονικής, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τις 9 Αυγούστου καθημερινά από το φαρμακείο του Ποταμού, κάθε Κυριακή πρωϊ 11:00-14:00 από την αίθουσα της Φιλαρμονικής στον Ποταμό , κάθε βράδυ από τον Πολυχώρο “Ζείδωρος” στο Καψάλι ή να μας στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση philharmoniki.pk@gmail.com για να σας κάνουμε την κράτηση μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό του σωματείου.














