Το Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς στα Κύθηρα έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο εμβληματικούς καλοκαιρινούς θεσμούς του νησιού, προσελκύοντας τόσο ντόπιους όσο και επισκέπτες. Φέτος, το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 25 Αυγούστου 2024 στην Πλατιά Άμμο, το βορειότερο χωριό των Κυθήρων, προσφέροντας μια τριήμερη γιορτή γεμάτη μουσική, αθλοπαιδιές και πολιτιστικές δράσεις.

Η Μαρίνα Σάττι, μια από τις πιο αναγνωρισμένες Ελληνίδες καλλιτέχνιδες, ήταν το κεντρικό πρόσωπο της τελευταίας ημέρας του φεστιβάλ. Την Κυριακή 25 Αυγούστου, μαζί με καλλιτέχνες όπως ο Εισβολέας, οι Pale Oaks και οι Glass Rebel, πρόσφερε μια πρωτόγνωρη (όχι μόνο για τα κυθηραϊκά δεδομένα) συναυλιακή εμπειρία δίπλα στη θάλασσα. Το line-up συμπληρώθηκε από DJ sets από τους Street Outdoors Soundsystem, Lil Dim, Super Mario, Nathan.

Το φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται εθελοντικά από τον πολιτιστικό σύλλογο “Πορτοκαλιά του Καραβά”, συγκέντρωσε πλήθος επισκεπτών που απόλαυσαν εκτός από τη μουσική, παραδοσιακό γλέντι και αθλητικές δραστηριότητες.

Η Μαρίνα Σάττι, γνωστή για την πρωτοποριακή της προσέγγιση στη μουσική, κατάφερε να μαγέψει το κοινό με τις σύγχρονες και παραδοσιακές επιρροές της, προσφέροντας μια αξέχαστη εμφάνιση. Η παρουσία της επιβεβαιώνει τη δυναμική του Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς, το οποίο πλέον καθιερώνεται και πέρα από τα σύνορα των Κυθήρων​.

Το Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς δεν είναι μόνο μια μουσική γιορτή, αλλά και μια απόδειξη της δύναμης της τοπικής κοινότητας, που με αγάπη και πάθος υποστηρίζει και προάγει τον πολιτισμό και αναδεικνύει την κληρονομιά του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × four =