Σάββατο 9 Αυγούστου. Αναστάτωση επικρατεί στο Καψαλί καθώς αυξάνονται τα περιστατικά μικροατυχημάτων λόγω του παράτυπου πάρκινγκ στο άλσος. Από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, έχουν καταγραφεί έξι περιστατικά οδικών ατυχημάτων όπως καταγγέλει ο κάτοικος της περιοχής Γιώργος Σάμιος, με τους περισσότερους οδηγούς να χάνουν τους προφυλακτήρες των οχημάτων τους λόγω των κρυμμένων πετρών μέσα στο ακόπο χόρτο και το χώμα. Σύμφωνα με τον κ. Σάμιο, η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο να απαιτείται η επέμβαση γερανού για την απεγκλωβιση ενός νέου BMW που είχε παγιδευτεί πάνω σε ρίζα πεύκου, αφού η κατάσταση καθιστούσε αδύνατη την αυτόνομη απομάκρυνση του οχήματος.

Επίσης, στην παραλιακή οδό (λιθόστρωτο), υπάρχει προβληματισμός για τις προεξέχουσες ρίζες φοίνικα που έχουν καταλάβει το οδόστρωμα. Το αποτέλεσμα είναι η πρόκληση ζημιάς στους προφυλακτήρες των οχημάτων, καθώς οι ρίζες παραμένουν προεξέχουσες και υψηλότερες από το οδόστρωμα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που παρέχονται από τον κ. Σάμιο.

Ο κ. Σάμιος καλεί τις αρμόδιες αρχές να λάβουν αμεσότατα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω ζημίες στα οχήματα και ενδεχομένως σοβαρά ατυχήματα. Οι τοπικοί κάτοικοι αναμένουν αποφασιστική δράση για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της καλύτερης οδικής συμπεριφοράς στο Καψαλί. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fifteen + 12 =