Τα Αντικύθηρα επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς το απόγευμα της Δευτέρας. Ο κ. Χαρδαλιάς βρίσκεται στα νησιά μας, στα πλαίσια διήμερης επίσημης επίσκεψης. Ο Περιφερειάρχης συνάντησε τους κατοίκους του νησιού, περιηγήθηκε στον Ποταμό, τον Άγιο Μύρωνα, την Καμαρέλα. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

𝝨𝝩𝝖 𝝤𝝡𝝤𝝦𝝫𝝖 𝝖𝝢𝝩𝝞𝝟𝝪𝝝𝝜𝝦𝝖 | 𝝩𝝤 𝝥𝝞𝝤 𝝖𝝥𝝤𝝡𝝖𝝟𝝦𝝪𝝨𝝡𝝚𝝢𝝤 𝝨𝝜𝝡𝝚𝝞𝝤 𝝩𝝜𝝨 𝝖𝝩𝝩𝝞𝝟𝝜𝝨 𝝡𝝖𝝨
Σήμερα βρισκόμαστε στα Αντικύθηρα, στο πιο απομακρυσμένο γεωγραφικά σημείο της Περιφέρειας Αττικής.

Περιηγηθήκαμε στον οικισμό των περίπου 30 μόνιμων κατοίκων και συζητήσαμε μαζί τους όλα τα θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητα.

Είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι για εμάς δεν υπάρχουν πολίτες δύο ταχυτήτων.

Κανένας πολίτης δεν είναι μόνος του, όσο μακριά και αν ζει από το κέντρο. Για εμάς, δεν υπάρχει ξεχασμένη γωνιά στην Αττική μας.

Τα Αντικύθηρα είναι ένα νησί με εξαιρετική φυσική ομορφιά, που προσφέρει προστιθέμενη ιστορική, και όχι μόνο, αξία στην Αττική μας.

Βασικός στόχος μας είναι να βελτιώσουμε με κάθε τρόπο την καθημερινή ζωή των πολιτών, μέσα από έργα και πρωτοβουλίες, που θα ενισχύουν την προσβασιμότητα, την ασφάλεια, την επιχειρηματικότητα και κυρίως την κοινωνική συνοχή.

Να εξασφαλίσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες, ώστε οι κάτοικοι των Αντικυθήρων να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους, με προοπτική και αξιοπρέπεια για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Και κυρίως να επιστρέψουν στο νησί, να ζωντανέψει ξανά.

Μας συνόδευσε στην επίσκεψη μας ο καλός φίλος Δήμαρχος Κυθήρων Ευστράτιος Χαρχαλάκης.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

6 − four =