Παρ, 05 Δεκ 2025
13.5 C
Cythera

Ανοίγει ξανά το Kamares by Mavrommatis

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Kamares by Mavrommatis επιστρέφει για το καλοκαίρι με νέες γευστικές απολαύσεις και θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του, από την Πέμπτη 15 Ιουνίου, για να σας καλωσορίσει ξανά στο μικρό του παράδεισο!

Θα ανακαλύψετε νέες, εκλεπτυσμένες αλμύρες και γλυκές γευστικές δημιουργίες και φυσικά, μην ξεχνάτε τη μαγευτική θέα προς το επιβλητικό πέτρινο γεφύρι του Κατουνίου, που αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα του Λειβαδίου. Απολαύστε την θέα αυτή καθώς απολαμβάνετε το γεύμα σας, δημιουργώντας ένα μαγευτικό σκηνικό που θα σας συνοδεύει σε κάθε γεύση.

Ετοιμαστείτε για μια απόλυτα εξατομικευμένη εμπειρία, όπου η εξαιρετική εξυπηρέτηση και η ζεστή φιλοξενία θα κάνουν την παρουσία σας αξέχαστη.

Σας περιμένουμε με ανυπομονησία για να μοιραστούμε μαζί σας αυτήν την απίστευτη γαστρονομική εμπειρία!

kamares scaled

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων: Ευχαριστήριο για δωρεά

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων ευχαριστεί θερμά...
00:01:08

Πλημμυρισμένα σπίτια στη Νέα Πέραμο

Με μεγάλη ένταση συνεχίζεται η κακοκαιρία "BYRON" που πλήττει...
00:08:23

Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισε η Λακωνία

Στιγμές αγωνίας ζουν κάτοικοι της Λακωνίας τις τελευταίες ώρες,...

«Ελεύθερα Κύθηρα»: Καυστική παρέμβαση για την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής

Η παράταξη «Ελεύθερα Κύθηρα» επανέρχεται με σκληρή κριτική, κάνοντας...

Κακοκαιρία Byron: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή

Mε απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν εκτεταμένης διαβούλευσης...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img