Η Έμα Ρόμπερτς πρώτη φορά μαμά, με ένα υγιέστατο αγοράκι

Η ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς είχε επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της στο Instagram.

Η Έμα Ρόμπερτς, ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς, και ο σύντροφος της Γκάρετ Χέντλαντ, καλωσόρισαν το πρώτο της παιδί, λίγες ημέρες πριν από την εκπνοή του έτους.

Η ηθοποιός του “American Horror Story”, γέννησε ένα υγιεστατο αγοράκι στις 27 Δεκεμβρίου, σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με το TMZ το όνομα του μωρού είναι Ρόουντς.

″Και οι δύο χαίρουν άκρας υγείας”, επιβεβαίωσε πηγή στο E! News.

Η 29χρονη ηθοποιός είχε ανακοινώσει ότι περιμένει αγοράκι τον περασμένο Αύγουστο στο Instagram και η θεία της, Τζούλια Ρόμπερτς τής είχε στείλει τις ευχές της, γράφοντας στα σχόλια ”σ΄αγαπώ”.

Η Ρόμπερτς και ο Χέντλαντ είναι μαζί από τον Μάρτιο του 2019. Εκείνη την περίοδο, η Έμα Ρόμπερτς είχε μόλις χωρίσει από τον αρραβωνιαστικό της, Ίβαν Πίτερς, με τον οποίον διατηρούσε σχέση επί επτά χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CEif_2EAEz3/?utm_source=ig_web_copy_link

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Mare Nostrum – Ιστοριες Μετακινησης

Μια Πολυθεματική Δράση για τις Μνήμες της Θάλασσας και...

Ανοιχτός πόλεμος Σαμαρά – Μητσοτάκη – Στα χαρακώματα η κυβέρνηση με τον πρώην πρωθυπουργό

Σε νέα πίστα περνάει πλέον ο ανοιχτός πόλεμος ανάμεσα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img