Πέτσας: Πιθανό το άνοιγμα όλων των σχολείων στις 8/1/21

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συμπλήρωσε ότι μετά τα σχολεία θα πάρουν σειρά κι άλλοι τομείς της κοινωνίας και της οικονομίας, με την προϋπόθεση να συνεχιστεί η καλή πτωτική πορεία που έχουμε στα κρούσματα. 

Προτεραιότητα για την κυβέρνηση, αποτελεί σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, το άνοιγμα των σχολείων. Σε αυτά τα πλαίσια, εξετάζεται το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης στις 8 Ιανουαρίου, με την προϋπόθεση να συνεχιστεί η πτωτική πορεία στην καταγραφή κρουσμάτων. Στο ίδιο πνεύμα, αναμένεται να πάρουν σειρά και άλλοι τομείς της κοινωνίας και της δοκιμαζόμενης από την πανδημία οικονομίας, σύμφωνα με τον κ. Πέτσα.

Όσον αφορά τα του εμβολιασμού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος – που μιλούσε στο Open TV – υπενθύμισε ότι η διαδικασία θα ξεκινήσει την Κυριακή, 27/12/20, με τον εμβολιασμό της πολιτικής ηγεσίας και ακολούθως τα σκευάσματα θα διανεμηθούν στα 1018 εμβολιαστικά κέντρα. 

Τέλος, ο κ. Πέτσας επικέντρωσε την προσωπική του ανησυχία, συνολικά στην διαδικασία, που είναι «πρωτόγνωρη», ενώ συνέστησε στους πολίτες να μην χάσουν το ραντεβού τους με τον εμβολιασμό, καθησυχάζοντας την κοινή γνώμη για την ασφάλεια των εμβολίων, καθώς όπως είπε «εφόσον τα εμβόλια έχουν πάρει την έγκριση του ΕΟΦ, είναι ασφαλή, όποιας μάρκας και αν είναι».

 

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Σχετικά με την επαναλειτουργία του Γηπέδου Λειβαδίου και τον περιβάλλοντα χώρο

Στην προσπάθειά μας να επαναλειτουργήσουμε το γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά...
00:01:29

Αποκάλυψη «σημαντικών» εγγράφων για τα… UFO προαναγγέλλει ο Τραμπ

«Βρήκαμε πολλά, πολύ ενδιαφέροντα έγγραφα, οφείλω να πω, και...

Όλοι Μαζί: Τι εγκαθίσταται δίπλα στα σπίτια μας; Ερωτήματα για τα αντλιοστάσια

Στο μικροσκόπιο της δημοτικής παράταξης «Όλοι Μαζί, Κύθηρα -...

Δέκα χρόνια κλείνει το Hania.News του «δικού μας» Γιώργου Γεωργακάκη

Η σημερινή ημέρα (18 Απριλίου 2026) αποτελεί ένα σπουδαίο...

Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός για τις τετραετείς άγονες γραμμές στην ακτοπλοϊα

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται ο διαγωνισμός για τις τετραετείς...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img