Χανιά: Ξαφνικός θάνατος γυναίκας μέσα στο αεροπλάνο λίγο πριν την απογείωση

Αιφνίδιος θάνατος γυναίκας μέσα αεροπλάνο στο αεροδρόμιο των Χανίων λίγο πριν την απογείωση έγινε γνωστός νωρίτερα σήμερα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της ενώ θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες ενέργειες για τον επαναπατρισμό της σορού.

Την τελευταία της πνοή άφησε μέσα στο αεροπλάνο μια 64χρονη γυναίκα στα Χανιά, την ώρα που περίμενε αυτό να απογειωθεί για την Τσεχία στις 9 το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού ειδησεογραφικού ιστοτόπου zarpanews.gr, η γυναίκα με καταγωγή από την Τσεχία, αφού λιποθύμησε στην θέση της, έγινε αντιληπτή από το πλήρωμα και τους διπλανούς επιβάτες, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν άμεσα οι αρχές.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της ενώ θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες ενέργειες για τον επαναπατρισμό της σορού.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Απαγόρευση πρόσβασης στην παραλία Λυκοδήμου για λόγους ασφαλείας

Ανακοινώνεται ότι η πρόσβαση και παραμονή λουομένων και πολιτών...

Αγώνες επίδειξης και αυλαία για την Ακαδημία Κολύμβησης του ΝΑΟΚ στο Καψάλι

Με αγώνες επίδειξης ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος μαθημάτων της...

Αρχιερατικό Μνημόσυνο για τον Νικόλαο Τριφύλλη και τους Ευεργέτες των Κυθήρων στον Ποταμό

Αρχιερατικό Μνημόσυνο στη μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη της νήσου,...

Η «Αριστεία» των Αχρήστων

Μπαίνοντας στον τελευταίο μήνα της τουριστική σεζόν και τα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img