Την απογοήτευσή του για την εικόνα που παρουσιάζουν η πρωτεύουσα των Κυθήρων και το Καψάλι στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων εξέφρασε στο Kythera.News ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυθήρων Μανόλης Κουσουρής. Στο φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουμε, με εικόνες από το μεσημέρι και το βράδυ της 15ης Αυγούστου αποτυπώνεται το πρόβλημα που επιβεβαιώνει την δυσαρέσκεια του προέδρου.

Όπως αναφέρει στο Kythera.News ο κ. Κουσουρής το τελευταίο δρομολόγιο αποκομιδής εκτελέστηκε το Σάββατο 13 Αυγούστου και έκτοτε και μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας έχει σωρευτεί μεγάλος όγκος απορριμμάτων στην πρωτεύουσα και το επίνειό της. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έχω επισημάνει στο παρελθόν, με έγγραφό μου πως στο θέμα της καθαριότητας δεν πρέπει να μένουν “ακάλυπτες” οι αργίες, τουλάχιστον στο “φουλ” της σεζόν και κάποιες ιδιαίτερες ημέρες όπως του δεκαπεντάυγουστου. Διερωτώμαι αν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δίνει την απαιτούμενη σημασία ή δεν μπορεί να το διαχειριστεί; Έτσι, καταλήγουμε να μαζεύονται τριών ημερών σκουπίδια Σαββάτου – Κυριακής – Δευτέρας.»

Αύριο το πρωί αναμένεται να γίνει η αποκομιδή των απορριμμάτων, ενώ σημειώνεται ότι μέχρι τώρα η διαχείριση στην καθαριότητα του νησιού δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα πλην κάποιων περιπτώσεων στην διαχείριση των ογκωδών. Όπως όμως συμβαίνει σε πολλούς δήμους της χώρας και δη τουριστικούς, προβλέπονται επιπλέον δρομολόγια σε περιόδους αιχμής.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

19 − seven =