Ελβετία: Τα πρώτα «ναι» στον γάμο για όλους στη χώρα

Τα πρώτα ζευγάρια του ίδιου φύλου είπαν το “ναι” σήμερα στην Ελβετία, η οποία επισήμως υιοθέτησε τον γάμο για όλους με δημοψήφισμα πριν από λιγότερο από έναν χρόνο.

Ανάμεσα στις πρώτες νεόνυμφες, η Αλίν, 46 ετών, και η Λορ, 45 ετών, οι οποίες είναι ζευγάρι τα τελευταία 21 χρόνια, είπαν το “ναι” κάτω από τις επιβλητικές οροφές του Μεγάρου Εϋνάρδου στη Γενεύη.

Η Αλίν και η Λορ, που έφθασαν με 12 φίλους στο Δημαρχιακό Μέγαρο, κρατούσαν η μια το χέρι της άλλης κατά τη διάρκεια της τελετής και αντάλλαξαν ευχές που συνόδευσαν με τις αναμνήσεις της πολύχρονης σχέσης τους και της αγάπης τους.

“Με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι είστε επίσημα παντρεμένες”, δήλωσε η Μαρί Μπαρμπέ-Σαπουί, η δήμαρχος της Γενεύης που ήθελε να τελέσει αυτοπροσώπως αυτό τον πρώτο ιστορικό γάμο.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Ο Νίκος Ζωιδάκης ξεσηκώνει τα Κύθηρα: Αυθεντικό γλέντι μέχρι το πρωί στα Μητάτα

Ένα από τα πιο αναμενόμενα παραδοσιακά ξεφαντώματα του φετινού...

Ανακοίνωση Δήμου Κυθήρων για τη στάθμευση και την κυκλοφορία: «Καθημερινοί έλεγχοι από την Αστυνομία»

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Δημοτική Αρχή ξεκαθαρίζει ότι...
00:06:37

Ξημερώνει στην Παλαιόπολη: Ένα εντυπωσιακό βίντεο-ύμνος στη γη της Αφροδίτης

Ένα εντυπωσιακό ψηφιακό ταξίδι στην Παλαιόπολη των Κυθήρων παρουσιάζει...

Ο συμπατριώτης μας Παναγιώτης Στάθης στην ΕΡΤ – Αναλαμβάνει το καθημερινό αναλυτικό δελτίο των 18:00

Μία νέα σημαντική σελίδα στην πολυετή δημοσιογραφική του πορεία...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img