Σάβ, 31 Ιαν 2026
14.5 C
Cythera

Αυστραλία: Δύο ελληνόπουλα στην πασαρέλα της Παιδικής Εβδομάδας Μόδας

Δύο Ελληνόπουλα από το Σίδνεϊ, πέρασαν υπέροχα κατά την πρώτη τους συμμετοχή στην Παιδική Εβδομάδα Μόδας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Σίδνεϊ το περασμένο Σάββατο.

Πρόκειται για τη 15χρονη Ιωάννα Καλέργη, και τον αδελφό της Χριστόφορο (14 χρόνων), με καταγωγή από τα Δωδεκάνησα, οι οποίοι απόλαυσαν την εμπειρία, τη θετική ενέργεια και τη φιλικότητα των συμμετεχόντων και των διοργανωτών.

Δεν είναι ότι θέλουν απαραίτητα να ασχοληθούν με τη μόδα στο μέλλον. Αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους, να τολμήσουν κάτι διαφορετικό, και να διασκεδάσουν μαζί με τους συνομήλικους τους πάνω στη σκηνή.

“Όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση ήταν τόσο φιλικοί, ευγενικοί και χαλαροί” λένε τα παιδιά, οπότε και μετά από μία μικρή αγωνία που είχαν όταν είδαν πόσο κόσμο είχε μαζευτεί στο ακρωατήριο, δεν πτοήθηκαν.

Χάρηκαν που τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν τόσα παιδιά. “Ήταν πραγματικά όμορφη η εκδήλωση, που χαρακτηριζόταν από την ποικιλομορφία των παιδιών που συμμετείχαν¨.

Άλλωστε, όπως λέει η ομογενής επιχειρηματίας, Terri Svoronos, ιδρύτρια του Kidz Fashion Week, η θεαματική παράσταση μόδας είναι αφιερωμένη στα παιδιά και την ενδυνάμωσή τους και προωθεί το ταλέντο με τρόπο που υποστηρίζει τη διαφορετικότητα, ενώ ενθαρρύνει παιδιά και εφήβους να ανέβουν στη σκηνή με τον δικό τους τρόπο.

xristoforos-kalergis

Μετά το Σίδνεϊ, έχει σειρά το Gold Coast, τον Ιούνιο, όπου σε λίγο θα ξεκινήσουν οι οντισιόν για την επόμενη παράσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kidzfashionweek.com.au.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

«Όλοι Μαζί, Κύθηρα – Αντικύθηρα» για ψήφισμα μειωμένου ΦΠΑ: Θετικό βήμα, η ευθύνη πλέον στην κυβέρνηση

Η παράταξη «Όλοι Μαζί, Κύθηρα – Αντικύθηρα» χαρακτηρίζει ως...

AQUA JEWEL: Τροποποιήσεις Δρομολογίων

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών...

AQUA JEWEL: Νέες τροποποιήσεις δρομολογίων

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών...

AQUA JEWEL: Ακύρωση δρομολογίου από Κύθηρα προς Κίσσαμο

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι σήμερα, Τρίτη 27/1, το...

Βάσω Μπόγρη: Έκθεση του Υπουργείου Οικονομικών αποκαλύπτει παράνομες πρακτικές στον Δήμο Σαλαμίνας

Σοβαρά ευρήματα για τη λειτουργία του Δήμου Σαλαμίνας αποκαλύπτει,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img