Σάβ, 20 Δεκ 2025
14.2 C
Cythera

Αεροδρόμιο Κυθήρων: Γιορτάζει το Χρυσό Ιωβηλαίο

Πενήντα χρόνια από την μέρα που ο αερολιμένας του νησιού άνοιξε τις πύλες του.

Πάνε κιόλας 50 χρόνια από την πρώτη εμπορική πτήση πολιτικού αεροσκάφους στο νησί των Κυθήρων. Ένας χωμάτινος διάδρομος 600 μέτρων, χωρούσε τα όνειρα ενός τόπου, που λαχταρούσε να ξανοιχτεί στον έξω κόσμο. Να κάνει φίλους, να εξωτερικεύσει τα θέλγητρα και τις ομορφιές του, να μάθει να μιλά κι άλλες διαλέκτους στην παγκόσμια οικουμενική γλώσσα.

50 ΧΡΟΝΙΑ LOGO GR ΙΩΒΗΛΑΙΟ

Με την ευκαιρία του Χρυσού Ιωβηλαίου του αεροδρομίου Κυθήρων, ο διευθυντής του, κύριος Σταύρος Παϊζάνος, απηύθηνε κάλεσμα σε όλους τους τοπικούς φορείς και στα ΜΜΕ,  να σταθούν αρωγοί στις εκδηλώσεις για την επέτειο, οι οποίες θα κορυφωθούν μέσα στο 2021 και να συνδράμουν τις μελλοντικές προσπάθειες περαιτέρω ανάδειξης του ρόλου του αεροδρομίου, ως πόλος τουριστικής έλξης και φάρος διαδραστικότητας και προόδου.

Το Kythera.News ανταποκρίνεται σε αυτήν την πρόσκληση και δεσμεύεται να συμβάλλει από την πλευρά του σε όλες τις προσπάθειες που αναδεικνύουν τον ζωηφόρο ρόλο του αεροδρομίου μας στα δρώμενα του τόπου και την ευημερία του στο διηνεκές.

50 years logo eng banner scaled

 

 

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

00:02:07

Παραδοσιακή κατοικία στον Ποταμό Κυθήρων

Στην καρδιά του Ποταμού Κυθήρων, ενός από τους πιο...

Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κυθήρων: Ευχές

Ο Ναυτικός ΑθλητικόςΌμιλος Κυθήρων,σας εύχεταιχαρούμενες γιορτέςκαι ένα νέο έτος...

Κυθηραϊκός Σύνδεσμος – Μορφωτικό Κέντρο Κυθήρων: Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυθηραϊκού Συνδέσμου – Μορφωτικού Κέντρου...

Ευχές Διοίκησης και Προσωπικού Τριφυλλείου Νοσοκομείου

Ο Διοικητής και το προσωπικό του Γ.Ν. – Κ.Υ....

«Για τη συνέλευση»

Έλαβα στο κινητό μου μια πρόσκληση για γενική συνέλευση...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img