Αρχίζουν οι εκπτώσεις από την Δευτέρα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (ΕΣΑ) ενημερώνει ότι η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων αρχίζει τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου  και λήγει στις 28 Φεβρουαρίου.

Τα  καταστήματα θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11:00′ έως 18:00′.

Με αφορμή την έναρξη των εκπτώσεων,  ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α Σταύρος Καφούνης δήλωσε:

«Από την Δευτέρα οι επιχειρήσεις θα διαθέτουν τα προϊόντα τους σε πολύ ελκυστικές τιμές για να πάρουν μία ανάσα ρευστότητας που τόσο έχουν ανάγκη. Προτρέπω  το καταναλωτικό κοινό να επισκεφτεί από την πρώτη στιγμή  τα εμπορικά καταστήματα, που έχουν αποδείξει την άρτια τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και για άλλη μια φόρα να πραγματοποιήσει τις αγορές του σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες των ειδών».

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Το ΚΚΕ Κυθήρων αποχαιρετά τον Λεωνίδα Κοντόζη

Η Κομματική Οργάνωση Κυθήρων του ΚΚΕ  αποχαιρετά τον Λεωνίδα...

O επιλεκτικός αναθεωρητισμός και το δίκαιο της θάλασσας

Τα επιλεκτικά αναθεωρητικά κράτη, όπως η Τουρκία, επιδιώκουν να...

Έκθεση παραδοσιακού κεντήματος στα Κύθηρα

Το Κέντρο Πολιτισμού Παράδοσης και Σύγχρονης Τέχνης με ιδιαίτερη...

AQUA JEWEL: Τροποποιήσεις Δρομολογίου

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι αύριο, Τρίτη 2/6, λόγω...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img