Σάβ, 20 Δεκ 2025
13.5 C
Cythera

Η μεγάλη δημοσκόπηση του OPEN

Μείωση της διαφοράς ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η δημοσκόπηση της εταιρίας ALCO, που έγινε για λογαριασμό του OPEN και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ειδικότερα, στην πρόβλεψη ψήφου, η Νέα Δημοκρατία με 34% διατηρεί σημαντικό προβάδισμα, όμως η διαφορά έχει μειωθεί σχεδόν 3 μονάδες από την προηγούμενη μέτρηση. Από την άλλη, η αξιωματική αντιπολίτευση παραμένει στο 23,8%.

Αρνητικό είναι το κλίμα σε ό,τι αφορά την οικονομία καθώς το 42% εκτιμά ότι ο οικογενειακός προϋπολογισμός έχει επιβαρυνθεί αρκετά από τις αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων ενώ το 27% λέει ότι επηρεάστηκε πολύ. Παράλληλα, το 43% σημειώνει ότι τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης δεν βοηθούν καθόλου την οικογένειά τους ενώ 22% απαντούν «λίγο».

Σχετικά με τον πρόσφατο ανασχηματισμό, η έρευνα καταγράφει 49% αρνητική εκτίμηση από τους πολίτες ενώ μόλις το 22% απαντά θετικά ως προς τις πρόσφατες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Στην ερώτηση, τέλος, για το ποιον θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταγράφει ποσοστό 36% έναντι 22% του Αλέξη Τσίπρα.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

00:02:07

Παραδοσιακή κατοικία στον Ποταμό Κυθήρων

Στην καρδιά του Ποταμού Κυθήρων, ενός από τους πιο...

Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κυθήρων: Ευχές

Ο Ναυτικός ΑθλητικόςΌμιλος Κυθήρων,σας εύχεταιχαρούμενες γιορτέςκαι ένα νέο έτος...

Κυθηραϊκός Σύνδεσμος – Μορφωτικό Κέντρο Κυθήρων: Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυθηραϊκού Συνδέσμου – Μορφωτικού Κέντρου...

Ευχές Διοίκησης και Προσωπικού Τριφυλλείου Νοσοκομείου

Ο Διοικητής και το προσωπικό του Γ.Ν. – Κ.Υ....

«Για τη συνέλευση»

Έλαβα στο κινητό μου μια πρόσκληση για γενική συνέλευση...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img