Παρ, 05 Δεκ 2025
13.5 C
Cythera

Χωρίς την Λίντα Μπλερ ο νέος «Εξορκιστής»

Η Λίντα Μπλερ δεν πρόκειται να επιστρέψει στην επερχόμενη κινηματογραφική τριλογία που ετοιμάζεται και η οποία θα βασίζεται στον «Εξορκιστή».

Αν και η Έλεν Μπέρστιν θα επαναλάβει το ρόλο της ως Κρις ΜακΝιλ στο νέο franchise, η κινηματογραφική της κόρη Μπλερ έγραψε στο Twitter: «Σε όλους τους θαυμαστές μου που ρωτούν για τη συμμετοχή μου στην επανεκκίνηση του “Εξορκιστή”, από την πλευρά μου δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση σχετικά με τη συμμετοχή ή την επανεμφάνιση του ρόλου μου».

«Εύχομαι σε όλους όσοι συμμετάσχουν το καλύτερο και εκτιμώ την αφοσίωση και το πάθος που έχουν οι θαυμαστές για τον “Εξορκιστή” και τον ρόλο μου», συμπλήρωσε.

Στην κλασική ταινία τρόμου, που έκανε πρεμιέρα το 1973, η Μπλερ έπαιξε ένα νεαρό κορίτσι το οποίο κατέλαβε ένας δαίμονας. Ο «Εξορκιστής» υπήρξε η πρώτη ταινία τρόμου η οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων: Ευχαριστήριο για δωρεά

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων ευχαριστεί θερμά...
00:01:08

Πλημμυρισμένα σπίτια στη Νέα Πέραμο

Με μεγάλη ένταση συνεχίζεται η κακοκαιρία "BYRON" που πλήττει...
00:08:23

Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισε η Λακωνία

Στιγμές αγωνίας ζουν κάτοικοι της Λακωνίας τις τελευταίες ώρες,...

«Ελεύθερα Κύθηρα»: Καυστική παρέμβαση για την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής

Η παράταξη «Ελεύθερα Κύθηρα» επανέρχεται με σκληρή κριτική, κάνοντας...

Κακοκαιρία Byron: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή

Mε απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν εκτεταμένης διαβούλευσης...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img