gardaroba

Φλοράλ prints, άερινα patterns, έντονα χρώματα είναι τα must have χαρακτηριστικά των ρούχων που πρέπει να έχεις φέτος την άνοιξη στη ντουλάπα σου. Boho chic επιρροές ήρθαν για να μείνουν και να απογειώσουν τις all day εμφανίσεις σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να σκεφτείς προσεκτικά ποια είναι τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να ανανεώσεις τη ντουλάπα σου ακολουθώντας φυσικά τις τάσεις της μόδας. Μία γρήγορη βόλτα στα μαγαζιά θα σε βοηθήσει να βρεις τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να μαγνητίσεις τα βλέμματα. Αν δεν έχεις χρόνο για μία βόλτα με την κολλητή σου, τότε απλά σκρόλαρε στο Social Media προκειμένου να ενημερωθείς για τα must have της εποχής που δεν πρέπει σίγουρα να λείπουν από τη ντουλάπα σου.

Πουκάμισα

Πρόκειται για το ρούχο που δεν βαριέται ποτέ καμία γυναίκα! Μπορεί μία γυναικεία ντουλάπα να είναι γεμάτη από γυναικεία πουκάμισα αφού υπάρχουν πολλά σχέδια και patterns που μπορεί εύκολα η καθεμία από εμάς να υιοθετήσει στην ντουλάπα της. Κλασικά πουκάμισα σε στένη γραμμή όπως ένα γαλάζιο ή λευκό πουκάμισο μέχρι φλοράλ με μεγάλα μανίκια ή boho πουκάμισα σε φαρδιά γραμμή. Ακόμα και αν έχεις ένα από όλα αυτά, ποτέ δεν είναι αρκετά. Μην ξεχνάς πως μπορείς να τα συνδυάσεις όχι μόνο με τζιν και με υφασμάτινα παντελόνια αλλά και να τα φορέσεις σαν πανωφόρι, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τζιν πουκάμισα ή ακόμα και κοτλέ.

Σετ Αθλητικές Φόρμες

Αν υπάρχει ένα ρούχο που προσφέρει άνεση στις γυναίκες, αυτό δεν είναι άλλο από τις γυναικείες φόρμες. Προσφέρουν άνεση και στυλ και μπορείς να τις βρεις σε διάφορα χρώματα και σε στενή ή πιο baggy γραμμή. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις το πάνω μέρος της φόρμας, αφού θα βρεις πολλά σετ είτε με φούτερ είτε με hoodie λη ακόμα και με ζακέτα.

Jean Jacket

Μπορεί το στυλ σου να μην είναι vintage φορώντας ένα jean jacket σε ξεβαμμένες αποχρώσεις, αλλά σίγουρα θα ήθελες πολύ ένα Jean jacket στη ντουλάπα σου. Πλέον, όταν λέμε jean jacket δεν εννοούμε το χρώμα αλλά το ύφασμα. Αναζήτησε το δικό σου αγαπημένο χρώμα και φρόντισε η επιλογή που θα κάνεις να ταιριάζεις με τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Μην ξεχνάς πως η απόλυτη τάση για φέτος είναι Jean jackets σε παστέλ χρώματα.

Ξεκίνα το shopping και απόλαυσε την κάθε σου βόλτα με στυλ!

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

18 − sixteen =