Τρί, 24 Φεβ 2026
14.9 C
Cythera

Ξεκινούν οι δηλώσεις των Καλλιτεχνών για την αποζημίωση Μαρτίου

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΥΠΠΟΑ, από σήμερα, Τετάρτη, 12 Μαΐου και έως τις 19 Μαΐου 2021, οι επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού, που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Καλλιτεχνών στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, μπορούν να υποβάλουν μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις  για την αποζημίωση ειδικού σκοπού για τον μήνα Μάρτιο 2021.

Ταυτόχρονα, προωθείται προς υπογραφή η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παράταση της χορήγησης της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους καλλιτέχνες και για τον μήνα Απρίλιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, μονομερείς δηλώσεις μπορούν να υποβάλουν κατά το προαναφερθέν διάστημα όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι έως και την 10/1/2021, στο Μητρώο Καλλιτεχνών στην ειδική πλατφόρμα , στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.Όσον αφορά στο άνοιγμα της πλατφόρμας για τον Απρίλιο θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

«Είναι ο Τζέφρι Επσταϊν ο διάβολος;»

«Είναι ο Τζέφρι Επσταϊν ο διάβολος;»Η ερώτηση, όπως την...

Σουρής Ζαχαρίας : Μήνυμα για την έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής

Σήμερα ξεκινά η Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, μια περίοδος...

Πότε ο πρωκτικός πόνος πρέπει να σας ανησυχήσει και να επισκεφθείτε πρωκτολόγο

Παθήσεις που προκαλούν πόνο στην περιοχή του πρωκτού και...

Τα έθιμα που κρατούν ζωντανή την πολιτισμική συνέχεια και την τουριστική ανάπτυξη

Από το Μπουρανί του Τυρνάβου, μέχρι τον χορό των...
00:00:00

Πατρινό Καρναβάλι 2026: Δείτε τη μεγάλη παρέλαση

Κορυφώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Πάτρα την Κυριακή. Ηδη βρίσκεται σε εξέλιξη...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img