Αρχική ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Tui: Πού βασίζει την αισιοδοξία για τη φετινή τουριστική κίνηση

Tui: Πού βασίζει την αισιοδοξία για τη φετινή τουριστική κίνηση

Ο επικεφαλής της Tui, Φριτς Γιούσεν, σε συνέντευξή του στο BBC δήλωσε: «Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι».

Αισιόδοξη κάνει την Tui για την καλοκαιρινή τουριστική κίνηση η πρόοδος στους εμβολιασμούς. Ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός προβλέπει ότι θα πραγματοποιήσει έως και το 75% του συνηθισμένου προγράμματός του κατά τη θερινή περίοδο, για την οποία δήλωσε, την Παρασκευή 16 Απριλίου, «αισιόδοξος» λαμβανομένης υπόψη της εκστρατείας εμβολιασμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, που είναι μία από τις κύριες αγορές του.

«Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι», δήλωσε ο επικεφαλής της Tui, Φριτς Γιούσεν, σε συνέντευξή του στο BBC. Ο Γιούσεν εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα επίπεδα εμβολιασμού, ιδιαίτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ, εκφράζοντας την ελπίδα ότι και η Ευρώπη θα πάει καλά, κάτι που θα μπορούσε να επιτρέψει την επανεκκίνηση των διεθνών ταξιδιών κατά τη διάρκεια της άνοιξης.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει ανακοινώσει ότι θα επιτρέψει στους Βρετανούς να πηγαίνουν διακοπές στο εξωτερικό από τις 17 Μαΐου. Η Tui προβλέπει να πραγματοποιήσει από τον Ιούλιο το 70 έως και το 75% του προγράμματός της, σύμφωνα με τον Γιούσεν.

Πρόκειται για σχεδόν τα ίδια επίπεδα με αυτά που στοχεύει η Ryanair, η οποία εκτιμούσε στα τέλη Μαρτίου ότι θα μπορέσει να προτείνει φέτος το καλοκαίρι το 80% του συνήθους προγράμματός της. Η βρετανική ανταγωνίστριά της, EasyJet, φάνηκε πιο επιφυλακτική αυτή την εβδομάδα και δεν ανακοίνωσε προβλέψεις για τη θερινή περίοδο.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one × five =

Exit mobile version