Beach volleyball on sand court.
Photo by Braedon McLeod on Unsplash

Με την ηχηρή υποστήριξη της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων, η παραλία της Αγίας Πελαγίας ετοιμάζεται για το 3ο Ετήσιο Τουρνουά Beach Volleyball που διοργανώνουν τα Ελεύθερα Κύθηρα. Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και το Τσιρίγο αναμένει με ανυπομονησία το επερχόμενο Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024, για να υποδεχτεί τους λάτρεις του αθλήματος από όλο το νησί.

Η εκδήλωση, η οποία φέτος υπόσχεται να είναι ακόμα μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή, έχει κερδίσει τη συμπάθεια και τη στήριξη της τοπικής κοινότητας και των επιχειρηματιών της παραλίας. Τα καταστήματα της περιοχής έχουν εκδηλώσει θερμή στήριξη προς τη διοργάνωση, προσφέροντας τη φιλοξενία τους και ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες να απολαύσουν το τουρνουά.

Η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι φορτισμένη από τον συναγωνισμό και την αδρεναλίνη των αθλητών, ενώ οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντυπωσιακά ματς και να υποστηρίξουν τις αγαπημένες τους ομάδες!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε στο τουρνουά, επικοινωνήστε με τους διοργανωτές στο 6980 580 333. Σημειώστε την ημερομηνία στο ημερολόγιό σας και ελάτε να γιορτάσουμε από κοντά την αγάπη μας για το beach volleyball και τη διασκέδαση στην όμορφη Αγία Πελαγία!

Μείνετε συντονισμένοι στα social media για τις τελευταίες ενημερώσεις και τα highlights του τουρνουά! Ακολουθεί η ανακοίνωση των Ελευθέρων Κυθήρων:

«Συνεχίζουμε εκεί που το αφήσαμε πέρσι και διοργανώνουμε το 3ο μας τουρνουά beach volleyball. Να ευχαριστήσουμε την Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων για την άμεση ανταπόκριση και παραχώρηση του χώρου και προπάντων τα καταστήματα της παραλίας της Αγίας Πελαγίας που αγκάλιασαν αυτήν την διοργάνωση και δείχνουν συλλογική αλληλεγγύη για το χωριό αυτό!!
Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε υπέροχα!!».

beach-volley

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one × 4 =