Αρχική ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Τουρισμός: Ελπίδα οι Ρώσοι για το καλοκαίρι – Υπολογίζεται να έρθουν 400.000

Τουρισμός: Ελπίδα οι Ρώσοι για το καλοκαίρι – Υπολογίζεται να έρθουν 400.000

Τι επισημαίνουν οι tour operators που ειδικεύονται στα ταξίδια προς την Ελλάδα.

santorini

Εξαιρετικά δημοφιλής ως προορισμός, εξακολουθεί να παραμένει μεταξύ των Ρώσων ταξιδιωτών η χώρα μας. Παράγοντες της αγοράς και tour operators, εκτιμούν πως 400 με 500 χιλιάδες Ρώσοι τουρίστες θα «μιλήσουν ελληνικά» φέτος το καλοκαίρι.

Αυτά είναι τα μηνύματα που στέλνει η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού, MITT 2021, που έλαβε χώρα στο Crocus Expo City της Μόσχας, μεταξύ 16/03 και 18/03. Ο ΕΟΤ, που συμμετέχει μετά από έναν χρόνο απουσίας, εξαιτίας της πανδημίας, απέσπασε και το βραβείο «Bright Exhibiting», που παρέλαβε από τον Διευθυντή της ΜΙΤΤ, Artem Chernyshev, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ρωσίας & ΚΑΚ, Πολύκαρπος Ευσταθίου.

Το «All you want is Greece» είναι το σύνθημα της φετινής διαφημιστικής καμπάνιας για την χώρα μας, η οποία συμμετέχει ως partner country με περίπτερο 153 τ.μ., μεταξύ 5 συνεκθετών, ανάμεσα στους οποίους συναντούμε τους μεγαλύτερους  tour operators της Ρωσίας για ελληνικούς προορισμούς, Mouzenidis Travel και ΤΕΖ Τοur.

Θεοχάρης: Η Ελλάδα ιδανική επιλογή διακοπών

Μήνυμα προς τους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους, απηύθυνε κατά την πρώτη μέρα της Έκθεσης, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. Ο κος Θεοχάρης τόνισε πως η Ελλάδα έχει καταστρώσει ένα ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο ανοίγματος του τουρισμού, το οποίο θα περιλαμβάνει τόσο ποιότητα όσο και ασφάλεια στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ο υπουργός Τουρισμού, επικεντρώθηκε στην συνέχεια στις διάφορες ενότητες θεματικού τουρισμού που προσφέρει η χώρα μας, λέγοντας: «Παραδοσιακά, τόσο ο luxury τουρισμός και o τουρισμός ευεξίας, o προσκυνηματικός τουρισμός, όσο και το δίπτυχο “ήλιος και θάλασσα”, κερδίζουν τις καρδιές των φίλων επισκεπτών από τη Ρωσία. Αυτό πιστεύουμε ότι, ειδικά φέτος, μπορεί να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο και να πετύχουμε ακόμη πιο πολλούς ευχαριστημένους τουρίστες. Το έχουμε όλοι ανάγκη! Και για αυτό δουλέψαμε σκληρά και δημιουργήσαμε τις συνθήκες, ώστε και αυτό το καλοκαίρι, η Ελλάδα να αποδειχθεί ιδανική επιλογή διακοπών. Σας περιμένουμε!»

Στα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου παραβρέθηκαν η Πρέσβης της Ελλάδας στην Μόσχα, Αικατερίνη Νασίκα, και ο Γενικός Πρόξενος, Νικόλαος Κρίκος, ενώ σήμερα ο ΕΟΤ θα συμμετάσχει ως partner σε μεγάλη εκδήλωση του ΤΕΖ Tour για στελέχη τουριστικών γραφείων, δημοσιογράφους και άλλους παράγοντες του τουριστικού κλάδου, στην οποία θα απευθύνει νέο μήνυμα ο κ. Θεοχάρης. Συνολικά στην Έκθεση λαμβάνουν μέρος 50 περιφέρειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας και 15 εθνικές αποστολές, ενώ έως τώρα την έχουν επισκεφθεί περισσότεροι από 18.000 εκπρόσωποι της ρωσικής και διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eighteen − twelve =

Exit mobile version