astynomia-kythira
©PhotoCerigo

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση με τη σορό της 60χρονης στα Κύθηρα, η οποία εντοπίστηκε στον δρόμο με εγκαύματα, γυμνή και σε κακή κατάσταση. Οι αστυνομικοί περίμεναν σήμερα τα αποτελέσματα της νεκροψίας- νεκροτομής προκειμένου να πέσει φως στις συνθήκες θανάτου της 60χρονης, η οποία είναι γνωστή επιχειρηματίας του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.grη πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι μάλλον δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, προφανώς η γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε. Δίπλα της από την πρώτη στιγμή είχε βρεθεί ένα μπιτόνι με νέφτι και αναπτήρας.

Όπως αναφέρει το enikos.gr η γυναίκα δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να δείχνει ότι είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της. Και αν πρόκειται για αυτοκτονία, παραμένει ζητούμενο ποια είναι η αιτία που την οδήγησε σε μια τέτοια απόφαση.

Η κόρη της και ο άνδρας της, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έχουν καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ., πως το τελευταίο διάστημα, η γυναίκα είχε κληρονομικές διαφορές με τον αδελφό της, ο οποίος μένει στην Αθήνα, και τσακώνονταν συχνά, γεγονός το οποίο την είχε επηρεάσει πάρα πολύ ψυχολογικά.

Δεν υπάρχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, και το οικογενειακό περιβάλλον της δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν που θα μπορούσε να της κάνει κακό.

Σημειώνεται ότι η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε χθες το πρωί στην Χώρα των Κυθήρων από διερχόμενο.  Η γυναίκα ήταν αρκετά γνωστή στο νησί καθώς είχε με τον σύζυγό της κατάστημα με σουβενίρ.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seventeen − ten =