Βιβλία Για Εκπαιδευτικούς

Τα σχολεία άνοιξαν και οι προετοιμασίες για παιδιά και γονείς, αλλά και για δασκάλους και καθηγητές, έχουν ήδη ξεκινήσει. Το βιβλιοπωλείο Πατάκη, μέσα από τα εκπαιδευτικά βιβλία του, των εκδόσεων Πατάκη, Σαββάλας, Ζήτη, Μεταίχμιο, Ελληνοεκδοτική και από τους καλύτερους εκδοτικούς οίκους στον χώρο του εκπαιδευτικού βιβλίου, καθώς και μέσα από τα σχολικά βιβλία από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων Διόφαντος βρίσκεται και φέτος στο πλευρό έμπειρων και νέων εκπαιδευτικών!

Βιβλία Για Εκπαιδευτικούς
«Δίδαξε. Μπορείς; Τι χρειάζεται για να χτιστεί η επόμενη γενιά», Andria Zafirakou, Εκδόσεις Πατάκη

Βιβλία που βοηθούν στην καλύτερη διδασκαλία των μαθημάτων

Βιβλία Για Εκπαιδευτικούς
«Θεωρία και Πράξη της Δημιουργικής Γραφής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» (e-book / pdf), Άννα Βακάλη / Τριαντάφυλλος Κωτόπουλος, Εκδόσεις Πατάκη

Στα εκπαιδευτικά βιβλία του ανανεωμένου καταλόγου μπορείς να ανακαλύψεις βιβλία για κάθε γνωστικό αντικείμενο, όπως τα αρχαία ελληνικά και τα μαθηματικά, ανάλογα με την τάξη στην οποία διδάσκεις. Διευκόλυνε τη διδασκαλία του μαθήματος, παίρνοντας ιδέες για το πώς να σχεδιάζεις τις παραδόσεις σου, και διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών σου.

Βιβλία Για Εκπαιδευτικούς
«Διδακτική των Αρχαίων Ελληνικών: Ιστορία – Θεωρία – Πράξη», Νίκος Δ. Βαρμάζης, Εκδόσεις Γράφημα

Βιβλία για την καλύτερη διαχείριση διαφόρων καταστάσεων

Βιβλία Για Εκπαιδευτικούς
«Τα μυστικά του ουράνιου τόξου – Ένα πρόγραμμα παρέμβασης – διαχείρισης της σχολικής βίας για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας», Αγγελική Θάνου / Μαρκέλλα Παραμυθιώτου / Διονύσης Μεσσάρης / Μίλτος Σακελλαρίου / Ευγενία Φοράδη / Ρόζα Φρέρη / Αναστασία Πάντζιου / Βασιλική Παπατσίμπα, Εκδόσεις Πατάκη

Τα βιβλία για εκπαιδευτικούς, για δασκάλους και καθηγητές, που θα βρεις στο φυσικό και ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Πατάκη θα σε βοηθήσουν τόσο στο κομμάτι της διδασκαλίας όσο και στον τομέα της διαχείρισης διαφόρων καταστάσεων, όπως είναι η σχολική βία. Βρες τα ιδανικά για το νηπιαγωγείο, το δημοτικό, το γυμνάσιο ή το λύκειο και διευκόλυνε το εκπαιδευτικό έργο σου.

Βιβλία Για Εκπαιδευτικούς
«Μεγάλες συζητήσεις με μικρά παιδιά» (ebook/pdf), Lauren Starnes, Εκδόσεις Μεταίχμιο

Περιηγήσου στο online βιβλιοπωλείο Πατάκη, επίλεξε τα εκπαιδευτικά βιβλία που χρειάζεσαι, σε έντυπη μορφή ή e-book, και απόκτησέ τα σε προσιτές τιμές, με άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα και δωρεάν μεταφορικά έξοδα για αγορές από 15€* και πάνω με το κουπόνι B2S080924. Ακόμα, αν έχεις επιταγή 25€ του προγράμματος αγοράς βιβλίων της Δ.Υ.Π.Α., μπορείς να την εξαργυρώσεις στο βιβλιοπωλείο μας μέχρι και τις 31/12/2024 και να κάνεις δικά σου όποια βιβλία επιθυμείς!

*H προσφορά ισχύει μέχρι 19/10.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

16 − one =