Παρ, 19 Δεκ 2025
15.5 C
Cythera

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του F-4

Συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του μαχητικού αεροσκάφους F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας που συνετρίβη, χθες, σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά από το Κατάκολο Ηλείας.

Στην περιοχή επιχειρούν δύο δύτες της Κινητής Ομάδας Συντήρησης Υποβρυχίων και Θαλάσσιων Εγκαταστάσεων (ΚΟΣΥΦΕ) της 206 Πτέρυγας Αεροπορικών Υποδομών και τρεις δύτες της 31 Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης.

Οι δύτες επιχειρούν σε ναυαγοσωστικό μέσο του Λιμενικού Σώματος με την αρωγή υποβρυχίου ρομπότ που έχει τη δυνατότητα να φτάνει σε βάθος έως εκατό μέτρων.

Επιπλέον, πέραν των ελικοπτέρου S-70 του Πολεμικού Ναυτικού και Super Puma που επιχειρούν και τις βραδινές ώρες, από τις πρώτες πρωινές ώρες προστέθηκε στις έρευνες και ένα ελικόπτερο Agusta Bell.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Η Σάμος στις ανερχόμενες δυνάμεις του ευρωπαϊκού τουρισμού, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ

Στο επίκεντρο διεθνών μέσων ενημέρωσης βρίσκεται η Σάμος για...

Δεν πάει άλλο…

Ήταν Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2024 όταν έγραψα  στο KytheraNews...

Ανακοίνωση Επιτροπής Δράσης για την Αναγέννηση του Μυλοποτάμου

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2025, μετά από σχετική πρόσκληση...

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Κατηχητικῶν Σχολείων

Τό Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025 τό ἀπόγευμα καί περί...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img