matina-varda

Η πρώτη σε ψήφους δημοτική σύμβουλος των Κυθήρων Σταματίνα Βάρδα, αν και δεν συνηθίζει να κάνει δηλώσεις προέβη στη δημοσιοποίηση των λόγων για τους οποίους επέλεξε να απέχει από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 8 Αυγούστου 2024. Διαβάστε παρακάτω:

«Την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες μας είπαν κατηγορώντας μας ότι δε παρευρεθήκαμε στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Την ιστορία δεν τη γράφουν οι παρόντες, την ιστορία στο Δήμο μας θα τη γράψουν αυτοί που δουλεύουν, αυτοί που δεν κοιμούνται για να έχουμε νερό, αυτοί που σηκώνουν όλο το βάρος στις πλάτες τους και εκτός από την κούραση έχουν να αντιμετωπίσουν και τον πόλεμο της αντιπολίτευσης.

Θέλω να γνωστοποιήσω τους λόγους που δεν παραβρέθηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα:
1. Είχε γίνει λεπτομερής ενημέρωση μια εβδομάδα πριν από το Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο ύδρευσης και τον Προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών, ανθρώπους που σέβομαι και εμπιστεύομαι απόλυτα για τη δουλειά τους και τη σοβαρότητά τους τόσα χρόνια τώρα.
2. Δεν έστειλε καμία ώριμη πρόταση ο κύριος Σουρής στην εισήγηση, μόνο γενικές απόψεις. Και στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν ψηφίζουμε απόψεις αλλά ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις.
3. Τέλος δεν παραβρέθηκα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο που εκμεταλλεύεται η αντιπολίτευση το θέμα της λειψυδρίας για μικροπολιτικούς σκοπούς.
Θέλω να πω στους συναδέλφους της αντιπολίτευσης ότι η αίθουσα του ΔΣ δεν είναι καφενείο, ούτε το σπίτι μας, ούτε η Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας. Αν δεν μπορούν αυτό μόνοι τους να το καταλάβουν, ο Κανονισμός Λειτουργίας και ο Πρόεδρος έχουν τα νόμιμα μέσα να τους βοηθήσουν.
Ευχαριστώ

Σταματίνα Βάρδα
Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × 1 =