Σπίτι-κολαστήριο στη Νέα Σμύρνη – Πατέρας βίαζε και βασάνιζε τη 10χρονη κόρη του

Μια επαναλαμβανόμενη φρίκη ζούσε για χρόνια ένα 10χρονο κοριτσάκι στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ρουμάνος πατέρας της, σεσημασμένος για κλοπές, την «έσπαγε στο ξύλο» και την κακοποιούσε σεξουαλικά. Μάλιστα, προκειμένου να υποκύπτει στις αρρωστημένες του ορέξεις, κάθε φορά που αντιστεκόταν, της έκαιγε τα χέρια στο μάτι της κουζίνας για να την τιμωρήσει ενώ το παιδί είχε μώλωπες στα πόδια και γδαρμένη πλάτη.

Την αδιανόητη και απάνθρωπη αυτή ιστορία με θύμα το ανυπεράσπιστο κοριτσάκι, αποκάλυψε, πρόσωπο από το περιβάλλον του Ρουμάνου το οποίο έζησε από κοντά το ζοφερό αυτό σκηνικό. Την καταγγελία την έκανε την προηγούμενη εβδομάδα στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, όμως λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ο φάκελος διαβιβάστηκε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας και οι έμπειροι αξιωματικοί που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη διαχείριση αυτών των ευαίσθητων υποθέσεων, μετά απο ενημέρωση της Εισαγγελέως Ανηλίκων, κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον κτηνώδη Ρουμάνο και να οδηγήσουν την 10χρονη στο Παίδων.

Οι πληροφορίες λένε ότι το παιδάκι ήταν σε άθλια κατάσταση και πολύ φοβισμένο. Από τα πρώτα μόλις χρόνια της ζωής του, μεγάλωνε με τον Ρουμάνο σεσημασμένο για κλοπές και συμμετοχή σε κυκλώματα παρεμπορίου πατέρα του καθώς η μητέρα τους είχε εγκαταλείψει. Έναν άνθρωπο ιδιαίτερα σκληρό που ξεσπούσε όλη τη βία που έκρυβε μέσα του και τις διαστροφές στο ίδιο του το παιδί. Η μικρή, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr, έχει σοβαρά εγκαύματα στο χέρι, τα πόδια της ήταν «μαύρα» και η πλάτη της γδαρμένη.

«Ο μπαμπάς φοβάται τη νύχτα και με φωνάζει στο κρεβάτι του…» ψέλλιζε με τρεμάμενα χείλη και ντροπή το παιδάκι αναφέροντας και άλλα ακραία σκηνικά που προκαλούν αποστροφή και την κοινή λογική. Οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψη του κτήνους, οδήγησαν το κοριτσάκι στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση η οποία αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη φρίκη που βίωνε από τη συστηματική σεξουαλική κακοποίηση.

Ο δράστης ήδη έχει προφυλακιστεί μετά την ομολογία του ότι έδερνε και έκαιγε το παιδί για να το τιμωρήσει, αρνούμενος ωστόσο τη σεξουαλική πράξη, όμως η έρευνα των αξιωματικών του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας συνεχίζεται καθώς εκκρεμεί η κατάθεση του παιδιού η οποία θα δοθεί μόλις οι γιατροί κρίνουν ότι είναι σε θέση ψυχολογικά να «ξεκλειδώσει» και να αποκαλύψει όλα όσα ζούσε. Μετά την ανάρρωση του, θα οδηγηθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να ξεπεράσει όλα όσα δεινά υπέφερε, καθώς πλην του πατέρα της δεν υπάρχουν άλλοι συγγενείς.

Τέλος οι πληροφορίες λένε ότι το διεστραμμένο ανθρωποειδές της Νέας Σμύρνης το παιδί του, αν και άγρια δαρμένο και καμένο, το έστελνε κανονικά στο σχολείο και αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι πως σε ένα 10χρονο κοριτσάκι με τόσο σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο και το σώμα, δεν είχε δώσει προσοχή κανένας από τους δασκάλους για να βοηθηθεί και να λήξει νωρίτερα το μαρτύριο του.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Περί της αύξησης του Κατώτατου Μισθού

Μεγάλη επικοινωνιακή καταιγίδα για την μεικτή αύξηση του 4,5%...

Εργαστήριο site-specific performance & artist residency στη λίμνη Καϊάφα

Ένα ξεχωριστό τετραήμερο εργαστήριο καλλιτεχνικής έρευνας και πρακτικής, με...
00:00:00

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Με ομιλίες Παπανδρέου και Βενιζέλου η 2η μέρα – Το πρόγραμμα εργασιών

Στη δεύτερη μέρα του 4ου Τακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ,...

Ιερα Μητρόπολη Κυθήρων: Σύναξη της Σχολής Γονέων και Κηδεμόνων

Τό Σάββατον 28 Μαρτίου 2026 στό Πνευματικό Κέντρο Ποταμοῦ καί τήν Κυριακή 29 Μαρτίου 2026 στό Λεοντσίνειο Πνευματικό Κέντρο...

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Ξεκινά σήμερα με ομιλία Ανδρουλάκη

Ανοίγει η αυλαία σήμερα στο 4ο τακτικό συνέδριο του...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img