αμπούλες σκύλων

Οι αμπούλες σκύλων είναι η απόλυτη λύση για την προστασία τους από παράσιτα και στο Pet Heart Shop θα τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία. Είτε επιλέξετε τα χάπια για τσιμπούρια, είτε τις αμπούλες, είτε το κολάρο, που προσφέρει μακροχρόνια προστασία, είτε το εύχρηστο σπρέι για άμεση και εύκολη εφαρμογή, υπάρχει η λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Τα αντιπαρασιτικά σκύλων είναι, άλλωστε, ειδικά σχεδιασμένα για να κρατούν μακριά ψύλλους, τσιμπούρια και άλλα ανεπιθύμητα παράσιτα, εξασφαλίζοντας την ευημερία του σκύλου σας. Επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν από τα καλύτερα brands και προφυλάξτε τον φίλο σας αποτελεσματικά!

Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα σκύλου για… υγιές χαμόγελο!

Η οδοντόβουρτσα σκύλου που θα βρείτε στο Pet Heart Shop θα αλλάξει την καθημερινή του υγιεινή! Η ειδικά σχεδιασμένη οδοντόβουρτσα διαθέτει μαλακές τρίχες που καθαρίζουν απαλά τα δόντια και τα ούλα του σκύλου σας, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία καθαρισμού. Συνδυάστε την με την οδοντόκρεμα για σκύλους, που έχει γεύση που θα λατρέψει ο τετράποδος φίλος σας, απομακρύνετε την πλάκα και τη δυσάρεστη αναπνοή και προάγετε την υγεία των δοντιών και των ούλων του. Στη μεγάλη συλλογή, θα βρείτε επίσης σπρέι για την κακοσμία στόματος, καθώς και λαχταριστά dental sticks για μάσημα και καθάρισμα! Κάντε, λοιπόν, τον καθαρισμό των δοντιών μια ευχάριστη ρουτίνα και δείτε τον σκύλο σας να λάμπει από υγεία και ευτυχία!

Λουρί σκύλων που κάνει τη διαφορά!

Λουρί σκύλων και οδηγοί, όλα ειδικά σχεδιασμένα για άνεση και ασφάλεια, σας περιμένουν στο Pet Heart Shop. Κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά, προσφέρουν εξαιρετική αντοχή και στήριξη κατά τη διάρκεια των περιπάτων σας. Η ρυθμιζόμενη σχεδίαση εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή για κάθε μέγεθος σκύλου, ενώ οι φωσφοριζέ λεπτομέρειες αυξάνουν την ορατότητα τη νύχτα. Επισκεφθείτε το petheartshop.gr, κάντε την εγγραφή σας, επωφεληθείτε από την έκπτωση 5% στην πρώτη παραγγελία και κάντε κάθε βόλτα με το σκυλάκι σας άνετη και ασφαλή!

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

11 + 13 =