Αρχική ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Μητσοτάκης τελειώνει Πατούλη και βάζει Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Μητσοτάκης τελειώνει Πατούλη και βάζει Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής

Παραμένει στην Γλυφάδα ο Παπανικολάου

Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει την απόφασή του. Δεν θα στηρίξει τον Γιώργο Πατούλη.

Ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς είναι το πρόσωπο που προκρίνεται από τη ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής. Ανάλογη συζήτηση είχε γίνει με τον πρωθυπουργό πριν από αρκετούς μήνες .

Στο μεταξύ, ο νυν περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, φέρεται να ξεκαθαρίζει , πως συνεχίζει την προσπάθεια του , στην προκειμένη περίπτωση, ως “αντάρτης”, η κατά κάποιους, ως …”χορευτής αντάρτης”.

Πάντως διεφάνη ξεκάθαρα, ότι οι κινήσεις του “χορευτή” Πατουλη δεν συνάδουν με το ύφος της πολιτικής κουλτούρας Μητσοτάκη .

Αντίθετα ο τρόπος που πολιτεύτηκε ο Νίκος Χαρδαλιας είναι ο πιο ενδεδειγμενος για την πολιτική της κυβέρνησης και στην αρχή της νέας τετραετίας

Εντωμεταξύ χθες πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ωστόσο ο ίδιος το μεσημέρι της Κυριακής ανακοίνωσε ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος για την ίδια θέση, στη δημαρχία της Γλυφάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις πληροφορίες, ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής θα είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς, νυν υφυπουργός Έθνικης Άμυνας, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού είχε διατελέσει επί σειρά ετών δήμαρχος Βύρωνα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eight + 18 =

Exit mobile version