Παρ, 05 Δεκ 2025
13.5 C
Cythera

Ρ. Δούρου από Χαϊδάρι: «Χτίζουμε μέτωπο προστασίας απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης»

Με τον δήμαρχο Χαϊδαρίου, Βαγγέλη Ντηνιακό, συναντήθηκε την Τρίτη το πρωί, η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Σε σχετική ανακοίνωση, η περιφερειακή παράταξη “Δύναμη Ζωής” υπογραμμίζει την συμβολή της πρώην περιφερειακής αρχής σε σειρά έργων και χρηματοδοτήσεων, τόσο στο Χαϊδάρι όσο και στην υπόλοιπη Αττική, τα οποία και κρίνει ως «υποχρέωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απέναντι στους πολίτες», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση.

«Συνάντηση της Ρένας Δούρου με τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου Β. Ντηνιακό

Για τα έργα που δρομολόγησε η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής στην πόλη

Τα σημαντικά έργα υποδομής τη χρηματοδότηση των οποίων διασφάλισε η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής στο Δήμο Χαϊδαρίου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης σήμερα της Ρένας Δούρου και του Δημάρχου, Βαγγέλη Ντηνιακού, στο Δημαρχείο της πόλης.

Η Ρένα Δούρου συνοδευόταν από τους: Δ. Σταυρίδη, Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου και μέλος της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Αθήνας, Κ. Κάβουρα, συντονιστή της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Αθήνας, Ν. Γερολυμάτο, Γραμματέα ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κ. Χαϊδαρίου, Κ. Στασινό και Π. Δεδούση, μέλος του Συντονιστικού και μέλος, αντιστοίχως, της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δάσους Χαϊδαρίου και Αλ. Γερολυμάτο, Δημοτικό Σύμβουλο και μέλος της Γραμματείας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Τα έργα υποδομής, μπορεί να μην προσφέρονται για επικοινωνιακές φιέστες, είναι όμως απαραίτητα. Δεν είναι πολυτέλεια. Αποτελούν υποχρέωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απέναντι στους πολίτες. Στη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής δώσαμε προτεραιότητα στο αντιπλημμυρικό πρόγραμμα, διασφαλίζοντας τη χρηματοδότηση σοβαρών έργων στους Δήμους όλης της Αττικής, όπως εδώ, στο Χαϊδάρι. Με τις τοπικές κοινωνίες, με τους Δήμους κτίζουμε μαζί μέτωπο προστασίας και αλληλεγγύης των πολιτών απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της Κυβέρνησης όπως και της πολιτικά ομογάλακτης Διοίκησης της Περιφέρειας», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, μετά από την επίσκεψη η Ρένα Δούρου.

Σημειώνεται ότι η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής διασφάλισε στο Δήμο Χαϊδαρίου, μεταξύ άλλων, τη χρηματοδότηση :

  • σειράς κρίσιμων αντιπλημμυρικών έργων που εκκρεμούν (έργο θωράκισης της περιοχής Κάτω Αφαίας Σκαραμαγκά, προϋπολογισμού 5.5 εκ., ενίσχυση υποδομών αποχέτευσης ομβρίων βορειοδυτικής λεκάνης Δάσους Χαϊδαρίου, προϋπολογισμού 5.2 εκ., συναρμογή δικτύου ομβρίων στρατοπέδου με το αντίστοιχο δίκτυο της πόλης Χαϊδαρίου, προϋπολογισμού 1.1 εκ.).
  • της συντήρησης και ανάδειξης του Μπλοκ 15 (προϋπολογισμού 500.000 ευρώ).
  • Διάστρωσης συνθετικού χλοοτάπητα και συντήρησης στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου του Α’ Αθλητικού Κέντρου του Δήμου (προϋπολογισμού 360.000 ευρώ).
  • Προμήθειας και εγκατάστασης οργάνων και αστικού εξοπλισμού σε 22 Παιδικές Χαρές (προϋπολογισμού 880.000 ευρώ).»

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.RenaDourouDynata.gr

www.RenaDourou.gr

www.DinamiZois.gr

Fb: www.facebook.com/renaperifereia/

Twitter: @RenaDourou

Instagram: @rena.dourou

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων: Ευχαριστήριο για δωρεά

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων ευχαριστεί θερμά...
00:01:08

Πλημμυρισμένα σπίτια στη Νέα Πέραμο

Με μεγάλη ένταση συνεχίζεται η κακοκαιρία "BYRON" που πλήττει...
00:08:23

Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισε η Λακωνία

Στιγμές αγωνίας ζουν κάτοικοι της Λακωνίας τις τελευταίες ώρες,...

«Ελεύθερα Κύθηρα»: Καυστική παρέμβαση για την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής

Η παράταξη «Ελεύθερα Κύθηρα» επανέρχεται με σκληρή κριτική, κάνοντας...

Κακοκαιρία Byron: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή

Mε απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν εκτεταμένης διαβούλευσης...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img