Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Προβολή του “ALL THAT BREATHES” στο Πνευματικό Κέντρο Ποταμού.

Προβολή του “ALL THAT BREATHES” στο Πνευματικό Κέντρο Ποταμού.

Το  ΚΥΘΗΡΑΪΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Κ.Ι.Π.Α) σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Πορτοκαλιά» και τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ποταμού , σας προσκαλεί, μικρούς και μεγάλους, στη προβολή του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ ALL THAT BREATHES, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Ποταμού.

Η ταινία αποτελεί μια συγκινητική αποτύπωση της συμβίωσης ανθρώπων και ζώων μέσα στο ασφυκτικό περιβάλλον μιας μεγαλούπολης, κερδίζοντας βραβεία στα Φεστιβάλ Sundance και Καννών, ενώ ήταν υποψήφια και για βραβείο Όσκαρ.

📽 Η ταινία έρχεται στα Κύθηρα, με αφορμή την 🦅 Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστευτικών Πουλιών (14/10), για να μας υπενθυμίσει την άρρηκτη σχέση μας με την σπάνια ορνιθοπανίδα γύρω μας και την επιτακτική ανάγκη προστασίας της.

🎞 Η προβολή γίνεται στα πλαίσια τις πρωτοβουλίας ‘Από το σινεμά, στη δράση για τις Κυκλάδες | From Movies to Cyclades Movement’ η οποία υλοποιείται από το Cyclades Preservation Fund (CPF) σε συνεργασία με την ANEMON Productions | CINEDOC Island και υποστηρίζεται από το The Hellenic Initiative (ΤΗΙ).

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση του κοινού μέσω των ταινιών και η κινητοποίησή τους μέσω διαδικτυακών εκπαιδεύσεων να αναλάβουν δράση για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος των νησιών.

Σας περιμένουμε!

Τρέιλερ ταινίας:  https://www.youtube.com/watch?v=MXWrRElQ5vs

———-

ℹ️  Περισσότερες πληροφορίες:

👉 https://www.facebook.com/watch/?v=997612728209980&ref=sharing

👉 https://cycladespreservationfund.org/wp-content/uploads/2023/10/CPF-Movies-2023_-Call-for-Associations-v2-October.docx.pdf

👉 https://www.ornithologiki.gr/el/enhmerwsh-ekpaideush/ekdiloseis/1662-all-that-breathes

👉 https://www.more.com/cinema/cinedoc-2023-all-that-breathes/

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × two =

Exit mobile version