κοπέλα με κίτρινο μαγιό

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που απελευθερώνει το σώμα και την ψυχή. Όλοι θέλουν να ζήσουν ξένοιαστα κοντά σε μια παραλία ή σε κάποιο ερημικό νησί, μακριά από την πολυκοσμία και την βαβούρα του κόσμου ή των τουριστών. Κάποιοι θα επιλέξουν την θάλασσα και άλλοι θα προτιμήσουν να πάνε στο βουνό. Το περισσότερο μέρος του πληθυσμού θα το περάσει πάντως κοντά σε κάποια παραλία. Εδώ, ο βασικός εξοπλισμός είναι απαραίτητος, τόσο για την γυναίκα όσο και για τον άνδρα. Για όσους έχουν κάνει προετοιμασία στο γυμναστήριο όλο τον χειμώνα η επιλογή μαγιό αποτελεί μονόδρομο. Πρέπει να φορέσουν κάτι καινούργιο που θα ανταποκρίνεται στο σωματότυπό τους και παράλληλα να μπορεί να εντυπωσιάσει.

Οι τάσεις στα γυναικεία μαγιό αυτής της σεζόν προσφέρουν έναν απολαυστικό συνδυασμό άνεσης, παιχνιδιάρικου χαρακτήρα και μια νότα κομψότητας. Αντίθετα στα ανδρικά μαγιό, η μόδα τα θέλει minimal σε έντονους χρωματισμούς και σε λιτά γεωμετρικά σχέδια. Παρακάτω θα δούμε μερικά βασικά κομμάτια και πώς μπορεί κανείς να τα συνδυάσει για διάφορες περιστάσεις Για παράδειγμα, μια γυναίκα μπορεί να φορέσει ένα ολόσωμο μαγιό συνδυάζοντας το με ένα τζιν φόρεμα ή παντελόνι για βραδινό ποτό ή βόλτα.

Τα λευκά είδη επιστρέφουν με σοβαρές προτάσεις και επιλογές. Τα λινά πουκάμισα, παντελόνια και φορέματα είναι ιδανικά, γιατί διατηρούν το σώμα δροσερό. Επίσης, είναι  γνωστά για την διαπεραστική, ανάλαφρη υφή τους και την φυσική τους σύνθεση.  Για χαλαρή εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνδυάστε ένα λινό πουκάμισο με σινιόν ή λινό σορτς με χαλαρή εφαρμογή. Αναβαθμίστε το ντύσιμό σας κατά την βραδινή έξοδο με ένα προσαρμοσμένο, λινό φόρεμα και statement σκουλαρίκια.

Τα άψογα, μάξι φορέματα είναι βασικό στοιχείο του καλοκαιριού. Επιλέξτε έντονες φλοράλ στάμπες ή κομψά μονόχρωμα υφάσματα, όπως βαμβακερά βουάλ ή ρεγιόν. Ντύστε τα με σανδάλια για μια βόλτα στην παραλία ή με γόβες και ένα clutch για ένα δροσερό καλοκαιρινό ντύσιμο.

Τα patchwork prints είναι μια τάση που προσθέτει μια ιδιαίτερη πινελιά στην καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα. Ο συνδυασμός με διάφορα φορέματα, φούστες, ακόμα και σε ανδρικά μαγιό  ή σόρτς, μπορεί να δώσει μια μεγάλη γκάμα σε σχέδια και μοτίβα. Κρατήστε το υπόλοιπο ντύσιμό σας απλό – ένα απλό φανελάκι ή μπλουζάκι θα εξισορροπήσει το συνολικό στυλ.

Paisley’s Back: Είναι ένα κλασικό μοτίβο που κάποτε το συναντούσαμε στην παλιά ανδρική γκαρνταρόμπα. Σήμερα, έχει αποκτήσει ένα μοντέρνο makeover με ζωηρά χρώματα και έντονα σχέδια. Αναζητήστε ανδρικά και γυναικεία μαγιό με σχήματα paisley και συνδυάστε τα με πουκάμισα για μια νότα μποέμ.

Η άνεση και το στυλ στην επιλογή μαγιό παίζει πρωταρχικό ρόλο. Εδώ, το ενδιαφέρον στα ανδρικά μαγιό το μονοπωλούν τα μποξεράκια, που κάνουν ένα εκπληκτικό άλμα από τα σαλόνια στο summer style. Επιλέξτε προσαρμοσμένες, μεσαίου μήκους επιλογές σε υφάσματα που αναπνέουν. Συνδυάστε τα με ένα άνετο φανελάκι ή ένα λινό πουκάμισο για μια χαλαρή αλλά και δροσιστική εμφάνιση.

Η άνοδος του Romper. Τα Rompers είναι το τέλειο outfit για μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Κυκλοφορούν σε διάφορα στυλ, από casual τζιν μέχρι κομψά λινά. Για ένα casual look, επιλέξτε ένα βαμβακερό romper με σανδάλια. Εμπλουτίστε το με ένα statement κολιέ και ένα clutch για μια καλοκαιρινή βραδινή έξοδο. Μπορεί άνετα να συνδυαστεί με ένα γυναικείο μπικίνι και να μετατραπεί σε γυναικείο ρούχο εξόδου.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 × 4 =