Παρ, 05 Δεκ 2025
16.2 C
Cythera

Ο Βρεττός Σκλάβος παρουσιάζει τα βραβευμένα μονοπάτια των Κυθήρων στην ΕΡΤ

Ο Βρεττός Σκλάβος, εκ των "πρεσβευτών" του τουριστικού προϊόντος των Κυθήρων, μιλάει στην Σοφία Κωνσταντινίδου για το δίκτυο σηματοδοτημένων μονοπατιών και την συμβολή του στην προβολή του νησιού στον έξω κόσμο.

Τα μονοπάτια των Κυθήρων παρουσίασε στην σαββατιάτικη εκπομπή της ΕΡΤ, “Με νέα ματιά”, ο επαγγελματίας του τουρισμού και ιδρυτής της Οutdoor Activities Greece, Βρεττός Σκλάβος.

Με θέα τις σπηλιές του “Σκύλου” και του “Γάτου” και τη ρεματιά του Τσάκωνα στα Μητάτα και ενόψει της διάνοιξης της 12ης κυκλικής διαδρομής που θα ενώνει το ανατολικό με το δυτικό τμήμα του νησιού, ο Βρεττός τόνισε την σημασία του δικτύου μονοπατιών, που σε συνδυασμό με την αδελφοποίησή τους (μετά κοινών δράσεων) με αντίστοιχες διαδρομές στο εξωτερικό, συμβάλλουν στην επιμήκυνση της σεζόν στα Κύθηρα, που είναι και το ζητούμενο για ένα προϊόν στον βέλτιστο βαθμό βιώσιμο και προσοδοφόρο για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

00:08:23

Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισε η Λακωνία

Στιγμές αγωνίας ζουν κάτοικοι της Λακωνίας τις τελευταίες ώρες,...

«Ελεύθερα Κύθηρα»: Καυστική παρέμβαση για την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής

Η παράταξη «Ελεύθερα Κύθηρα» επανέρχεται με σκληρή κριτική, κάνοντας...

Κακοκαιρία Byron: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή

Mε απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν εκτεταμένης διαβούλευσης...

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου

Ακολουθεί ανακοίνωση του Δήμου Κυθήρων:Μετά την Κόκκινη Προειδοποίηση που...

Ενισχύονται τα μπλόκα των αγροτών σε Νίκαια και Ε65

Ενισχύεται διαρκώς το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια, με...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img