Ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών συμμετείχε, όπως κάθε χρόνο, στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Επτανησιακή Συνομοσπονδία για την Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα.

Το Σάββατο, 18 Μαΐου, το πρωί, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και πολλοί Κυθήριοι παρακολούθησαν τη Δοξολογία που τελέσθηκε  στον  Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών. Στη συνέχεια, στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στο Σύνταγμα, μετά την κατάθεση στεφάνων, η χορευτική ομάδα του Κυθηραϊκού Συνδέσμου παρουσίασε, για πρώτη φορά, κυθηραϊκούς χορούς, ενθουσιάζοντας το  πλήθος, από  Έλληνες και ξένους, που είχε συγκεντρωθεί .

Οι επετειακές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 19 Μαΐου, το απόγευμα, με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», στις οποίες τα Κύθηρα εκπροσωπήθηκαν από το χορευτικό του Κυθηραϊκού Συνδέσμου, το οποίο χόρεψε κυθηραϊκούς χορούς και απόσπασε το θερμό χειροκρότημα των επτανησίων συμπατριωτών μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών συγχαίρει την Επτανησιακή Συνομοσπονδία για την εξαιρετική, φετινή, εκδήλωση και ευχαριστεί όλους του Κυθήριους συμπατριώτες και φίλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, για άλλη μια φορά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε :

Στα μέλη του χορευτικού μας και στον χοροδιδάσκαλο Σάκη Κατσούλη για την εξαιρετική τους εμφάνιση.

Στο «Photo Cerigo» και συγκεκριμένα στους αγαπητούς μας, Βαλέριο Kαλοκαιρινό και Ρενάτα Πανταζίδου, οι οποίοι, αφιλοκερδώς και με την ιδιαίτερη αγάπη τους προς τον Σύνδεσμο, ταξίδεψαν από τα Κύθηρα για την κάλυψη των εκδηλώσεων με φωτογραφίες και βίντεο.

Στην εταιρεία «Porfyra Audio-Παναγιώτης Kομηνός», για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης στο Σύνταγμα.

Ευχόμαστε και του χρόνου.

Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × three =