πολιτιστικός σύλλογος Ποταμού

Μετά από την διαδικασία εκλογών στον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ποταμού, αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα οδηγήσει τις δράσεις του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια.

Ο Ανδρέας Αλεβιζόπουλος εξελέγη Πρόεδρος με εντυπωσιακή πλειοψηφία ψήφων, ενώ ο Σοφίος Ανάργυρος αναλαμβάνει το αξίωμα του Αντιπροέδρου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο περιλαμβάνει επίσης τους Μπλεντάρ Φλάσκα ως Γενικό Γραμματέα και τον Ευάγγελο Λουράντο ως Ειδικό Γραμματέα. Τη θέση του Ταμία ανέλαβε η Σοφία Λουράντου, ενώ μέλη του ΔΣ είναι οι Νικόλαος Χρυσαφίτης και η Σταματίνα Στρατηγού.

Η αποφασιστικότητα του νέου ΔΣ να συνεχίσει και να ενισχύσει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τις κοινωνικές δράσεις του συλλόγου φαίνεται από την ανακοίνωση: “Η όρεξή μας για να συνεχίσουμε το έργο μας είναι απεριόριστη και χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας”.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ετοιμάζεται για την πρώτη του συνάντηση και εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες για την πρώτη συνεδρίαση.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμού, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του, σας χαιρετίζει!
Σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα που παραλάβαμε από την εφορευτική επιτροπή των Αρχαιρεσιών και σας γνωστοποιούμε την τελική συγκρότηση του ΔΣ.
Σοφίος Ανάργυρος 63 ψήφους
Αλεβιζόπουλος Ανδρέας 58 ψήφους
Λουράντος Ευάγγελος 52 ψήφους
Μπλεντάρ Φλάσκα 51 ψήφους
Λουράντου Σοφία 49 ψήφους
Χρυσαφίτης Νικόλαος 47 ψήφους
Στρατηγού Σταματίνα 33 ψήφους
Φαρδούλη Βασιλική 29 ψήφους
Η συγκρότηση του ΔΣ, ύστερα από την απόφαση των εκλεγμένων μελών του, είναι η παρακάτω:
Πρόεδρος: Αλεβιζόπουλος Ανδρέας
Αντιπρόεδρος: Σοφίος Ανάργυρος
Γενικός Γραμματέας: Μπλεντάρ Φλάσκα
Ειδικός Γραμματέας: Λουράντος Ευάγγελος
Ταμίας: Λουράντου Σοφία
Μέλη: Χρυσαφίτης Νικόλαος και Στρατηγού Σταματίνα.
Η όρεξη μας για να συνεχίσουμε τις δράσεις του συλλόγου μας είναι απεριόριστη. Το μόνο που ζητάμε είναι να είστε κοντά μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας. Σύντομα θα είμαστε πλήρως οργανωμένοι και θα σας καλέσουμε για την πρώτη μας κουβέντα.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

9 + 14 =