Σύμφωνα με το σαρκαστικό δημοσίευμα του AdelinFM, η βλάβη στον αγωγό ύδρευσης της Αγίας Πελαγίας… συνεχίζεται, για άλλη μια φορά στο ίδιο σημείο όπου είχαν παρουσιαστεί προηγούμενες ζημιές. Το πρόβλημα εξελίσσεται σε ένα μακροχρόνιο “σίριαλ” που, όπως αναφέρεται με χιουμοριστικό τόνο, θα μπορούσε να ονομάζεται «Ο Αγωγός της Λειψυδρίας».

Οι κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής παρακολουθούν με αγωνία αν η διακοπή νερού θα επηρεάσει όλα τα σπίτια του οικισμού ή μόνο τα πιο υψηλά σημεία, όπου η πίεση του νερού είναι ήδη περιορισμένη. Η ερώτηση που επικρατεί είναι εάν η βλάβη θα επισκευαστεί άμεσα ή αν η κατάσταση θα καθυστερήσει, όπως συχνά συμβαίνει λόγω Σαββατοκύριακων.

Η ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Ζαντιώτη ενημερώνει τους κατοίκους ότι η διακοπή υδροδότησης ξεκίνησε από το πρωί της Τετάρτης, 18 Σεπτεμβρίου, και καταβάλλονται προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης. Ο Αντιδήμαρχος ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαρίστησε τους κατοίκους για την κατανόηση και την υπομονή τους.

Το πρόβλημα της ύδρευσης στην Αγία Πελαγία φαίνεται να είναι σήριαλ διαρκείας, με τους κατοίκους να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την αργή επίλυση και την έλλειψη μακροπρόθεσμων λύσεων.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × 3 =