kapsali

To σημερινό ρεπορτάζ στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega Channel και την εκπομπή LiveNews για την 60χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Πέμπτης στη θέση Κακόπρινο της Χώρας Κυθήρων δίνει νέες πληροφορίες.

https://www.megatv.com/etvshows/1568681/live-news-14-06-24/. (βίντεο)

 

Όπως ανέφεραν τα Παραπολιτικά το απόγευμα της Παρασκευής, συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με την υπόθεση θανάτου της γυναίκας, η οποία διατηρούσε κατάστημα με σουβενίρ στα Κύθηρα και βρέθηκε νεκρή κοντά στο γήπεδο στη χώρα των Κυθήρων.

Η γυναίκα αυτοκτόνησε, όπως εκτιμούν οι περισσότεροι από εκείνους που τη γνώριζαν ή μήπως κρύβεται ένα καλά σκηνοθετημένο έγκλημα που για την ώρα δεν έχει αποκαλυφθεί; Υπενθυμίζεται, ότι η 60χρονη βρέθηκε απανθακωμένη και ο άντρας που εντόπισε τη σορό της παραμένει σε κατάσταση σοκ, ενώ βυθισμένοι στο πένθος βρίσκονται οι στενοί συγγενείς και φίλοι της.

Όπως ανέφερε στο MEGA ο άνθρωπος που εντόπισε τη σορό της 60χρονης: «Από μακριά είδα στη μέση του δρόμου κάποιο πράγμα, θορυβήθηκα. Όταν ήρθα κοντά είδα ότι είναι ανθρώπινο σώμα. Φαινόταν πως ή πεθαμένος άνθρωπος ήταν ή ναρκωμένος». Δίπλα στην απανθρακωμένη σορό της 60χρονης, βρέθηκε ένας αναπτήρας, αλλά και ένα δοχείο που πιθανότατα περιείχε νέφτι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κοντινών της προσώπων, η γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι που έμενε, το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου. Ο σύζυγός της δεν ανησύχησε, αφού όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, η γυναίκα του το είχε ξανακάνει. Όταν όμως το επόμενο πρωί οι ώρες άρχισαν να περνούν χωρίς εκείνη να δίνει το παραμικρό σημάδι ζωής, ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Τα δύο σημειώματα

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, με τους αστυνομικούς να έχουν λάβει ήδη καταθέσεις από το συγγενικό και το επαγγελματικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας. Η πληροφορία που διακινείται από το πρωί χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, είναι πως η γυναίκα άφησε δύο σημειώματα πριν φύγει από το σπίτι της.

Οι Αρχές αποφεύγουν μέχρι στιγμής να κλείσουν τον φάκελο της υπόθεσης με την ένδειξη αυτοκτονία, αφού θέλουν να αποκλείσουν και την παραμικρή πιθανότητα να έχει συμβεί κάτι άλλο.  Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, η 60χρονη ανέβαινε τα τελευταία χρόνια τον δικό της Γολγοθά, καθώς, όπως ανέφερε οικογενειακός φίλος της 60χρονης, η γυναίκα είχε χάσει ένα παιδί, καθώς και τον πατέρα της.

Η οικογένειά της, δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν που να είχε λόγους να της κάνει κακό. Συγγενής της 60χρονης ανέφερε ότι: «Ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος, δεν είχαμε ούτε συγγενείς εδώ, ούτε για τα χωράφια τσακωνόμασταν. Ήταν πιεσμένη για κάποια θέματα που την αφορούν, δεν το εξέφρασε και πολύ. Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν ένας άνθρωπος κάνει αυτή την κίνησε δεν μπορείς να ξέρεις γιατί το κάνει κι αν μπορεί να αντέξει το βάρος που έχει μέσα του. Δεν είναι εγκληματική ενέργεια με την καμία».

Η αντιπαράθεση για κληρονομικά

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα η 60χρονη φέρεται πως είχε συχνές αντιπαραθέσεις με έναν συγγενή της, που ζει στην Αθήνα, για υπόθεση κληρονομιάς.

Οι έρευνες στα Κύθηρα συνεχίζονται, με τους στενούς συγγενείς της 60χρονης να περιμένουν επίσημη ενημέρωση, για τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

thirteen − 3 =