Πέμ, 15 Ιαν 2026
13.9 C
Cythera

Η Κυβέρνηση στοχοποιεί ξεδιάντροπα ακόμα και τους γιατρούς

Σε δήλωση προέβη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης σχετικά με τις δηλώσεις Κοντοζαμάνη.

«Μετά την νεολαία και τους εργαζόμενους η Κυβέρνηση με τρόπο ξεδιάντροπο, στοχοποιεί ακόμα και τους υγειονομικούς, για τις δικές της αποκλειστικά ευθύνες για την πανδημία. Η ευθύνη πλέον πέρασε κατά τον Υφυπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη, ακόμα και στους γιατρούς για το 80% των θανάτων, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία δεν είχαν μπει σε ΜΕΘ.

Μετά δηλαδή τα χειροκροτήματα από τα μπαλκόνια, ήρθε και η στοχοποίηση, χωρίς καμία ντροπή μάλιστα. Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα και για την επιτροπή επιδημιολόγων αναφορικά με το δεύτερο κύμα της πανδημίας στην Θεσσαλονική.

Φαίνεται πως διαρκώς οι μόνοι που δεν ευθύνονται, είναι οι “άριστοι επιτελάρχες” του κ. Μητσοτάκη, που σύμφωνα και με το Politico, εξασφάλισαν λιγότερες από τις μισές δόσεις εμβολίου που αναλογούσαν στην χώρα. Η αθλιότητα δεν έχει τελειωμό, το ίδιο και οι εγκληματικές ευθύνες που βαρύνουν αποκλειστικά την Κυβέρνηση».

 

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Σε «Ψηφιακό θόρυβο» οφείλεται το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών

Σε «ψηφιακό θόρυβο», ο οποίος προκλήθηκε, λόγω αποσυγχρονισμού, σε...
00:02:43

Κυρ. Μητσοτάκης: Πολύ ουσιαστική, ειλικρινής και παραγωγική η συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών

«Η σημερινή, πολύ ουσιαστική και ειλικρινής συνάντηση με εκπροσώπους...
02:28:40

Αγία Πελαγία στο επίκεντρο της Λογοδοσίας της Περιφέρειας Αττικής

Με αναφορά στην Αγία Πελαγία Κυθήρων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη...

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κυθήρων

Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κυθήρων...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img