Σάβ, 10 Μαΐ 2025
19.7 C
Cythera

Κύθηρα: Νέα περιστατικά κλοπής ελαιοκάρπου στην περιοχή Αμμούτσες

Άγνωστοι δράστες συνεχίζουν τις κλοπές ελαιοκάρπου στην περιοχή Αμμούτσες Κυθήρων, προκαλώντας ανησυχία και αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τελευταίο περιστατικό, οι δράστες εισήλθαν στο κτήμα του Μηνά Φαρδούλη και αφαίρεσαν τον ελαιόκαρπο από 60 δέντρα, κόβοντας κλάρες. Το ίδιο μοτίβο δράσης έχει παρατηρηθεί και σε άλλα δύο περιστατικά στην περιοχή.

Μεταξύ των πληγέντων βρίσκεται και κτήμα που ανήκει στον ιδιοκτήτη του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού Adelin FM. Η Ελληνική Αστυνομία έχει ενημερωθεί για τα περιστατικά και διεξάγει έρευνες. Από το σταθμό γίνεται έκκληση στους κατοίκους για οποιαδήποτε πληροφορία, ανώνυμη ή επώνυμη, που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό των δραστών.

Για πληροφορίες, επικοινωνήστε μέσω email στο: adelin-tsirigo@hotmail.com.

Τα περιστατικά αυτά προκαλούν προβληματισμό για την ασφάλεια της αγροτικής παραγωγής στα Κύθηρα και αναδεικνύουν την ανάγκη ενίσχυσης της προστασίας των καλλιεργητών.

Δημοφιλή Άρθρα

Οι βασικές διαφορές μεταξύ Χριστιανών Ορθοδόξων και Καθολικών

Η Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν ενωμένη με τους Καθολικούς μέχρι...

Aqua Jewel – Δρομολόγια Καλοκαιριού 2025

Το Aqua Jewel συνδέει τα Κύθηρα, τα Αντικύθηρα, την...
00:58:34

Ελεύθερα Κύθηρα: Παρουσίαση για την πολεοδομική ιστορία και τις νέες ρυθμίσεις στον Ποταμό

Μια σημαντική και εμπεριστατωμένη παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην κοινότητα Ποταμού...

Ανακοινώθηκαν τα νέα δρομολόγια του Aqua Jewel για το 2025

Το πλοίο Aqua Jewel, που συνδέει τον Πειραιά με...

«Πρόσεξε μην νυχτωθείς εις την Παλαιόχωρα: μια κυθηραϊκή εμπειρία»: Πρεμιέρα στο Θέατρο Άβατον

Το πρωτοποριακό ηχητικό έργο «Πρόσεξε μην νυχτωθείς εις την...
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img