Παρ, 05 Δεκ 2025
13.5 C
Cythera

Κριστιάνε Πιλτς στο Spiegel: «Επισκεφτείτε τα Κύθηρα»!

Το Spiegel στη διαδικτυακή του έκδοση παροτρύνει τους αναγνώστες του να επισκεφτούν το νησί της Αφροδίτης. «Φέτος οι τουρίστες ψάχνουν την αυθεντικότητα και όχι τον συνωστισμό στις παραλίες»

Στα Κύθηρα μεταξύ επτά νησιών αναφέρεται η Κριστιάνε Πιλτς από το εξειδικευμένο για την Ελλάδα τουριστικό γραφείο Attika Reisen μιλώντας στο Spiegel, στη διαδικτυακή του έκδοση. Η Κριστιάνε Πιλτς παροτρύνει τους αναγνώστες του Spiegel, τώρα που η χώρα μας θα ξεκινήσει να δέχεται και πάλι τουρίστες να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα, αφού είναι ήδη ο «πιο αγαπημένος προορισμός του καλοκαιριού».

Attika Reisen
Christiane Pilz, Head of Operations, Attika Reisen

Αφορμή το ότι από σήμερα καταργείται η καραντίνα για ταξιδιώτες από την ΕΕ και άλλες πέντε χώρες υπό την προϋπόθεση αρνητικού PCR τεστ ή εμβολίου. Όπως αναφέρει η επικεφαλής λειτουργίας της Attika Reisen καταγράφεται καθαρά η αίσθηση ότι οι άνθρωποι θέλουν να ταξιδέψουν, αλλά και ότι οι πελάτες ενδιαφέρονται περισσότερο για εξατομικευμένα ταξίδια και όχι ομαδικά.

«Για εξατομικευμένα ταξίδια προσφέρεται η Ελλάδα, επειδή διαθέτει πάνω από 3.000 νησιά συμπεριλαμβανομένων και των βραχονησίδων» επισημαίνει ο αρθρογράφος. «Αρκετά για να προσφέρει τουριστικούς προορισμούς και για την επόμενη δεκαετία. Καταρχήν συνιστούμε νησιά που διαθέτουν μερικά χαρακτηριστικά, όπως μικρά καταλύματα, ρεαλιστικές τιμές και πολλή αυθεντικότητα. Σε μερικές περιπτώσεις και περισσότερο χρόνο για το ταξίδι στον τουριστικό προορισμό».

Επτά Συμβουλές – Επτά Νησιά

Ποιες είναι οι 7 συμβουλές της Κριστιάνε Πιλτς προς τους αναγνώστες του Spiegel; Πρόκειται για 7 νησιά που προσφέρουν τέτοιες δυνατότητες. «Η Φολέγανδρος είναι για ρομαντικούς και όσους απολαμβάνουν τη ζωή … 8 ώρες με το πλοίο από τον Πειραιά η Λέρος είναι ιδανική για δύτες και νεροπόντικες … Τα Κύθηρα, όπου όπως και στην Κύπρο οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι γεννήθηκε η Αφροδίτη, ενδείκνυνται για λάτρεις της φύσης και της ιστορίας. Η Αστυπάλαια, σε σχήμα πεταλούδας, παρά τις βραχώδεις παραλίες και τις αμμουδιές, προσεγγίσιμες μόνο με βάρκα, διαθέτει ονειρεμένα χωριουδάκια και απαράμιλλη αυθεντικότητα. Η Άνδρος, μια ώρα μόνο από το λιμάνι της Ραφήνας, προφέρει πάνω από 30 παραλίες και είναι καταπράσινη, διαθέτει ταβέρνες και είναι γνωστή για την παραδοσιακή της κουζίνα. Η Εύβοια είναι γνωστή για τα ιαματικά λουτρά που έκαναν ο Ωνάσης, η Κάλλας και ο Τσόρτσιλ. Τέλος η Σύρος έχει κόσμο χειμώνα-καλοκαίρι και οι κάτοικοι δεν ζουν πρωταρχικά από τον τουρισμό. Το νησί προσφέρεται για φίλους της αρχιτεκτονικής και ερευνητές».

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων: Ευχαριστήριο για δωρεά

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων ευχαριστεί θερμά...
00:01:08

Πλημμυρισμένα σπίτια στη Νέα Πέραμο

Με μεγάλη ένταση συνεχίζεται η κακοκαιρία "BYRON" που πλήττει...
00:08:23

Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισε η Λακωνία

Στιγμές αγωνίας ζουν κάτοικοι της Λακωνίας τις τελευταίες ώρες,...

«Ελεύθερα Κύθηρα»: Καυστική παρέμβαση για την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής

Η παράταξη «Ελεύθερα Κύθηρα» επανέρχεται με σκληρή κριτική, κάνοντας...

Κακοκαιρία Byron: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή

Mε απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν εκτεταμένης διαβούλευσης...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img