Τρί, 06 Μαΐ 2025
18.9 C
Cythera

Κορονοϊός: Στο κόκκινο Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική

Μίνι lockdown εισηγείται η επιτροπή.

Στο κόκκινο επιδημιολογικό επίπεδο για τον κορονοϊό μπαίνουν Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κιλκίς και Λάρισα με εισήγηση της επιτροπής των ειδικών λοιμωξιολόγων, η οποία συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη.

Έτσι, εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και αποφασίσει σχετικά η Πολιτική Προστασία, για αυτές τις περιοχές τα ακόλουθα περιοριστικά μέτρα.

Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.

Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναφέρεται ότι η επιτροπή εισηγήθηκε σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, οι πολίτες να εισέρχονται μόνο με 3 προϋποθέσεις: με πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή νόσησης, ή rapid test.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

Οι βασικές διαφορές μεταξύ Χριστιανών Ορθοδόξων και Καθολικών

Η Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν ενωμένη με τους Καθολικούς μέχρι...

Για να μην μας «τρελάνει» κανένας Ηλιόπουλος: Μαθήματα ακτοπλοϊκής συνέπειας στα Κύθηρα

Σήμερα, Δευτέρα 28 Απριλίου 2025, ισχύει απαγορευτικό απόπλου λόγω...
00:06:25

Open TV: Βασικές ειδικότητες δεν υπάρχουν στο νοσοκομείο Κυθήρων

Έρμαιο σοβαρών ανεπαρκειών το νοσοκομείο Κυθήρων, όπου η έλλειψη προσωπικού,...

Νέα ακύρωση δρομολογίων του “Aqua Jewel” – Θλιβερή πραγματικότητα που έγινε καθεστώς

Με νέα ανακοίνωσή της, η εταιρεία ΤΖΑΜΠΟ ΤΖΕΤ Ν.Ε....

Ευκαιρία εργασίας στον Αυλέμονα Κυθήρων

Αναζητούμε άτομο για εργασία στον τομέα καθαριότητας σε ενοικιαζόμενα...
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img