Τετ, 18 Φεβ 2026
12.5 C
Cythera

Κλείνουν τα Τέμπη οι αγρότες – Απαντούν με κλιμάκωση στα μέτρα της κυβέρνησης

Οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας αποφάσισαν να κλείσουν τις σήραγγες των Τεμπών και να αποκλείσουν για ένα 48ωρο σε αυτό το στρατηγικό σημείο την εθνική οδό

Κλιμάκωση και ολικό μπλακ άουτ αποφάσισαν οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο σημείο, ακολουθώντας την πρόταση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Η απόφαση που πάρθηκε, σύμφωνα με το larissanet.gr, είναι αύριο το πρωί αγροτικά όχημα να κατευθυνθούν προς τα Τέμπη και να πραγματοποιήσουν αποκλεισμό του οδοστρώματος.

Ο πρόεδρος της της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισαν Ρίζος Μαρούδας κάλεσε τους συναδέλφους τους να κατευθυνθούν αύριο το πρωί στις 10.00 προς της σήραγγες των Τεμπών και να αποκλείσουν για ένα 48ωρο σε αυτό το στρατηγικό σημείο την εθνική οδό, υλοποιώντας και την απόφαση της συνέλευσης της πανελλαδικής των μπλόκων την Κυριακή στα Μάλγαρα και σε επαφή και συντονισμό με τα υπόλοιπα μπλόκα για την κλιμάκωση.

«Οφείλουμε να συνεχίσουμε», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρούδας, καθώς οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα δεν ικανοποιήθηκαν από τις εξειδικευμένες ανακοινώσεις του πακέτου μέτρων από την κυβέρνηση.

«Θέλουν να μας διώξουν από τα χωριά μας…», σημείωσαν καλώντας παράλληλα τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου και να δώσεις απαντήσεις στα 14 αιτήματα που έχουν τεθεί από τις αρχές Δεκεμβρίου.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ροή Ειδήσεων

Στην Ελλάδα δεν σε κρατάνε επειδή είσαι χρήσιμος, σε κρατάνε επειδή είσαι ακίνδυνος

Αν ζούσε σήμερα ο Βασίλης Ραφαηλίδης θα έλεγε την...

AQUA JEWEL: Ανακοίνωση τροποποίησης δρομολογίων

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το δρομολόγιο...
00:18:21

«Πήγαιναν στον θάνατο με το κεφάλι ψηλά, τραγουδώντας και φωνάζοντας συνθήματα»

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφικών ντοκουμέντων από την εκτέλεση των...

Όταν ταξιδεύαμε από τα Κύθηρα στη Σμύρνη με ατμόπλοιο

Η πρόσφατη συμφωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν για την ακτοπλοϊκή σύνδεση...

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2,5% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα

Οπληθωρισμός στην Ελλάδα σημείωσε αύξηση 2,5% τον Ιανουάριο φέτος,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img