perissos-kke

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2024, κατατέθηκε επίσημη αναφορά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού μέσω του Προεδρείου της Βουλής, ζητώντας την άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος της συγχώνευσης τμημάτων στο Λύκειο Κυθήρων. Η αναφορά βασίζεται στην επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου, η οποία ζητά την ακύρωση των συγχωνεύσεων και την κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών.

Σύμφωνα με την αναφορά, οι γονείς εκφράζουν τη βαθιά τους ανησυχία για την ποιότητα της εκπαίδευσης των παιδιών τους, αν προχωρήσει η συγχώνευση τμημάτων, που θα οδηγήσει σε υπερβολικά μεγάλες τάξεις και θα δυσκολέψει περαιτέρω την εκπαιδευτική διαδικασία. Παράλληλα, τονίζουν ότι οι ελλείψεις σε καθηγητές, οι οποίες παραμένουν σοβαρές και επίμονες, επιδεινώνουν την ήδη δύσκολη κατάσταση στο σχολείο.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, με τη συμμετοχή βουλευτών Αμπατιέλου Νίκου, Μανωλάκου Διαμάντως, Γκιόκα Γιάννη, Δάγκα Βιβής, Διγενή Σεμίνας, Κανέλλη Λιάνας, Κατσώτη Χρήστου, Κτενά Αφροδίτης, Τσοκάνη Χρήστου, υποστηρίζει την ανάγκη για πλήρη στελέχωση του σχολείου με το απαραίτητο διδακτικό προσωπικό και ζητά να μην προχωρήσουν οι συγχωνεύσεις, που θα υποβαθμίσουν την εκπαιδευτική διαδικασία.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 × 5 =