Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Γιαννιώτης στον Alpha: «Οι κρατήσεις πάνε πάρα πολύ καλά»

Γιαννιώτης στον Alpha: «Οι κρατήσεις πάνε πάρα πολύ καλά»

panagiotis gianniotis

Για τα Κύθηρα ως τουριστικό προορισμό, για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που μπορεί να συναντήσεις κανείς στα Κύθηρα, καθώς και για την πορεία της φετινής σεζόν μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 ο υπεύθυνος Τουριστικής Προβολής του δήμου Κυθήρων, Παναγιώτης Γιαννιώτης.

«Τα Κύθηρα είναι ένα νησί πολύ ιδιαίτερο. Είναι ένα μωσαϊκό, ένα ψηφιδωτό από εμπειρίες που πιστεύω ότι ταιριάζουν κυρίως στον Ελληνα, αλλά και σε ανθρώπους που τους αρέσουν οι ειδικές μορφές τουρισμού κυρίως. Τα Κύθηρα είναι επηρεασμένα και από τα Επτάνησα και από την Κρήτη και από την Πελοπόννησο. Εχουν μια ανάμικτη κουλτούρα σε όλους τους τομείς», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Γιαννιώτης.

«Τα Κύθηρα δεν στηρίζονται στον μαζικό τουρισμό. Τα Κύθηρα στηρίζονται κυρίως στους Ελληνες και τα καταλύματά τους είναι γενικά καταλύματα υψηλής ποιότητας, δηλαδή είναι ξενοδοχεία, σπίτια, βίλες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και οι τιμές γενικώς κυμαίνονται μεταξύ 40 και 150 ευρώ το δίκλινο. Τα καταλύματα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Επίσης τηρούν πολύ προσεχτικά τα πρωτόκολλα οι ιδιοκτήτες τους. Θα έλεγα ότι οι κρατήσεις πηγαίνουν πάρα πολύ καλά. Από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μέχρι και τον Σεπτέμβρη είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά τα μηνύματα που έχουμε», τονίζει ο υπεύθυνος Τουριστικής Προβολής του δήμου Κυθήρων.

«Σε ό,τι αφορά τους μεμονωμένους επισκέπτες, εκείνους που ταξιδεύουν με δικά τους μέσα, νομίζω ότι όλη η κεντρική Ευρώπη και η Αγγλία μας επισκέπτονται, απλώς είναι επιλεγμένοι άνθρωποι που ξέρουν πού έρχονται κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για το νησί. Και έχουμε και δύο πτήσεις, φέτος δεν τις έχουμε λόγω του κορωνοϊού και πιστεύω ότι θα τις έχουμε και του χρόνου, από Ολλανδία και Τσεχία», προσθέτει ο Παναγιώτης Γιαννιώτης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × one =

Exit mobile version