Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η “φιλική συμβουλή” Τσαβούσογλου σε Δένδια

Η “φιλική συμβουλή” Τσαβούσογλου σε Δένδια

Με ύφος "χιλίων καρδιναλίων, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, προτρέπει τον Έλληνα ομόλογό του να σταματήσει να κρύβεται πίσω από την Ε.Ε. και να καθίσει στο τραπέζι των συνομιλιών, με θέματα που θα του σερβίρει ο ίδιος ως διαφορές.

Αυτά συμβαίνουν όταν οι πάντες σε παραχαϊδεύουν και οι εξαγγελίες περί κυρώσεων, παραπέμπονται στις “ευρωτουρκικές καλένδες”.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κάνει συστάσεις στον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, να μην ζητάει η Αθήνα βοήθεια από άλλες χώρες. Παράλληλα, εύχεται το 2021 να είναι η χρονιά κατά την οποία οι δύο χώρες θα διευθετήσουν τις διαφορές τους.

«Αγαπητέ Νίκο, μία φιλική συμβουλή για τη νέα χρονιά – σταματήστε να ζητάτε βοήθεια από άλλους και να πληγώνετε την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Μακάρι το 2021 να είναι η χρονιά κατά την οποία θα διευθετήσουμε τις διαφορές μας δίκαια, συζητώντας με ειλικρίνεια και σοβαρότητα», έγραψε ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας στο Twitter.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × four =

Exit mobile version