Τρί, 24 Φεβ 2026
14.7 C
Cythera

Στο επίκεντρο θετικών ταξιδωτικών δημοσιευμάτων η Αμοργός

Ταξιδιωτικά γραφεία αλλά και Μέσα Ενημέρωσης από Ιταλία, Βρετανία και Αυστραλία, προτρέπουν τους πελάτες και τους αναγνώστες τους να επισκεφτούν εφέτος την Αμοργό με αναλυτικές παρουσιάσεις που εκθειάζουν τον προορισμό. Το VacanzeGreche.com είναι ένα μεγάλο τουριστικό πρακτορείο  στην Ιταλία και ειδικεύεται μεμονωμένα σε ελληνικούς προορισμούς.

Στην ιστοσελίδα του, χαρακτηρίζει την Αμοργό ως «το νησί του γαλάζιου, της γοητείας και της παρθένας φύσης» (https://www.vacanzegreche.com/blog/amorgos/come-arrivare/come-arrivare-ad-amorgos.aspx).

Το Greek City Times, μια μεγάλη ιστοσελίδα με έδρα την Αυστραλία το οποίο ειδικεύεται στην Ελληνική κουλτούρα και παράδοση. Αναδημοσιεύει τη λίστα του Conde nast traveler με τα καλύτερα νησιά για το 2021, όπου η Αμοργός εμφανίζεται στην 6η θέση (https://greekcitytimes.com/2021/02/19/greek-islands-2021-conde-nast/)

Το Evaneos αποτελεί την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα στον κόσμο που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να κλείνουν ταξίδια απευθείας με έναν τοπικό ταξιδιωτικό πράκτορα, ανάλογα τον προορισμό που τους ενδιαφέρει. Για την Αμοργό γράφει, μεταξύ άλλων: «Η Αμοργός, ένα υπέροχο νησί του συγκροτήματος των Κυκλάδων, προσφέρει μια πιο ήσυχη,  εναλλακτική λύση αντί τα πιο τουριστικά νησιά της Μυκόνου και της Σαντορίνης». (https://www.evaneos.co.uk/greece/holidays/places/5319-amorgos/)

Τέλος, η βρετανική εφημερίδα Evening Standard, σε άρθρο για τα καλύτερα ελληνικά νησιά που αξίζει κανείς να επισκεφθεί, επιφυλάσσει και αυτή εγκωμιαστικά σχόλια για το νησί των Κυκλάδων. (https://www.standard.co.uk/escapist/travel/best-greek-islands-to-visit-a3869661.html)

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τα θετικά μηνύματα που έρχονται για το νησί μας από τις διεθνείς αγορές» τονίζει η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Πόπη Δεσποτίδη και προσθέτει ότι «αυτό αποδεικνύει ότι κάθε ενέργειά μας έχει αποτέλεσμα, πράγμα που περιμένουμε να φανεί και όταν ανοίξει η τουριστική περίοδος».

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

«Είναι ο Τζέφρι Επσταϊν ο διάβολος;»

«Είναι ο Τζέφρι Επσταϊν ο διάβολος;»Η ερώτηση, όπως την...

Σουρής Ζαχαρίας : Μήνυμα για την έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής

Σήμερα ξεκινά η Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, μια περίοδος...

Πότε ο πρωκτικός πόνος πρέπει να σας ανησυχήσει και να επισκεφθείτε πρωκτολόγο

Παθήσεις που προκαλούν πόνο στην περιοχή του πρωκτού και...

Τα έθιμα που κρατούν ζωντανή την πολιτισμική συνέχεια και την τουριστική ανάπτυξη

Από το Μπουρανί του Τυρνάβου, μέχρι τον χορό των...
00:00:00

Πατρινό Καρναβάλι 2026: Δείτε τη μεγάλη παρέλαση

Κορυφώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Πάτρα την Κυριακή. Ηδη βρίσκεται σε εξέλιξη...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img