With Popi Dimitriadis in Kythera

Παρακολουθήστε την Πόπη Δημητριάδη που επισκέπτεται το νησί των Κυθήρων και συναναστρέφεται τους κατοίκους του νησιού. Πρώτη γνωριμία με τους μουσικούς Μανώλη, Βαγγέλη και Κωστή. Μιλούν για την εμπειρία τους στην παραδοσιακή μουσική του νησιού, τα έθιμα και τα τραγούδια.

Επόμενη γνωριμία με τον Σπύρο Κασιμάτη που μιλάει για τη Χύτρα και τη σεμπρεβίβα. Πιο μετά, η Πόπη επισκέπτεται το Γλυκό Σπίτι στο Λιβάδι για να συναντήσει την Γιώτα Καλλιγέρου η οποία της παρουσιάζει τα παραδοσιακά γλυκά του νησιού.

Στο κυμοθάλασο στο Διακόφτι, ο Γιάννης Πρινέας θα μιλήσει για την γαστρονομία του νησιού και θα παρουσιάσει τις δικές του γευστικές προτάσεις με έμπνευση από τα ντόπια προϊόντα. Λίγο πιο πέρα η Πόπη συναντά τον Γρηγόρη Αλυσσανδράκη ο οποίος παίζει τη λύρα του και τραγουδά.

Ο Γιάννης Πρωτοψάλτης, μελισσοκόμος, βρίσκεται στις κυψέλες του και αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής της μέλισσας. Δείτε ακόμη τη Μαρία, τον Γιάννη και τον Παύλο.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Trump announces disclosure of «important» documents on UFOs

«We found many, very interesting documents, I must say, and...

All Together: What is being installed next to our homes? Questions about pumping stations

Under the microscope of the municipal faction «All Together, Kythera -...

Hania.News of «our» George Georgakis celebrates ten years

Today (18 April 2026) is an important day for the...

The tender for the four-year barren lines in the ferry sector is in the final stretch

The tender for the four-year contracts is now on track for implementation...

Tehran reopens the Strait of Hormuz in response to the US blockade

Iran announced today that it is reinstating «strict control»...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img