€3,000 fine for 24-year-old man who cut his friend's hair in a pylon

Ποινή φυλάκισης 40 ημερών με αναστολή και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 24χρονο where συνελήφθη from the police officers την στιγμή που κούρευε και περιποιούνταν τα μαλλιά ενός φίλου του στην πυλωτή πολυκατοικίας στον Volos.

Επί του 24χρονου Βολιώτη έπεσε η «καμπάνα» αφού κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο επειδή με βάση την ΚΥΑ παραβίασε μέτρα πρόληψης ασθενειών, αλλά αθωώθηκε για την κατηγορία υγειονομικής διάταξης, καθώς προσκόμισε στο Δικαστήριο πιστοποιητικό και κάρτα υγείας.

Ωστόσο, το Δικαστήριο του αναγνώρισε τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της μετεφηβικής ηλικίας, καθώς δεν συμπλήρωσε το 25ο έτος. Ο 24χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς να κουρεύει έναν φίλο του, βρισκόταν σε ιδιωτικό ημιυπαίθριο χώρο και ισχυρίσθηκε ότι είναι χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων της οικογένειάς του σε πυλωτή που έχουν διαμορφώσει ως αποθήκη οι γονείς του για να κάθεται με τους φίλους του να περνούν την ώρα τους και να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

The tender for the four-year barren lines in the ferry sector is in the final stretch

The tender for the four-year contracts is now on track for implementation...

Tehran reopens the Strait of Hormuz in response to the US blockade

Iran announced today that it is reinstating «strict control»...

Makarios Lazaridis resigned

Statement of resignation of Makarios Lazaridis«Throughout my personal life...

Diakofti Port: A project 124 years ahead of its time

An extremely rare and valuable historical document comes to the...

Trifillion Foundation: Awarded the excellent students of Kythera

In a modest and full of symbolism ceremony, the Trifyllion...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img