Folegandros: The killer of Garifallia is in Korydallos prison

Οι τρεις λέξεις που ψέλλισε.

On Korydallos prison θα οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 30χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος of 26χρονης Γαρυφαλλιάς, ο οποίος σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση την ξυλοκόπησε, την έσυρε στα βράχια και στη συνέχεια την πέταξε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα η κοπέλα να βρει τραγικό θάνατο.

Συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, επιβιβάστηκε το πρωί στο πλοίο προκειμένου να οδηγηθεί από την Νάξο στις φυλακές.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο γυναικοκτόνος κατά την επιβίβασή του στο πλοίο, είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, «συγγνώμη για όλα.».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο δράστης ακολουθεί από την Πέμπτη φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε όταν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο του νησιού ώστε να είναι πιο ήρεμος.

Ο ένας εκ των δυο συνηγόρων του, ο δικηγόρος Yiannis Vlachos, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο δράστης, την ώρα της εγκληματικής πράξης, δεν είχε συνείδηση του τί έκανε, με την πλευρά της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, να υποστηρίζει ότι ήταν νηφαλιότατος.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

00:31:37

Ιερά Μητρόπολη Κυθήρων – Το μήνυμα της Κυριακής (05-07-2026)

ΜΗΝΥΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ἠχητικό μήνυμα) ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΥΡΙΑΚΗ Ε'...

Ένα εικαστικό «Μετεώρημα» αφιερωμένο στον Νίκο Καρούζο

Ένα ξεχωριστό πολιτιστικό γεγονός αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον...
00:01:31

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινή φυλάκισης 5 ετών και 8 μηνών σε Μελά και Ρέππα

Βαρύτατες ποινές επεδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε δύο...

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για Ντόκο – Σαμαράς: «Ο κ. Ντόκος είναι ακόμα στη θέση του;»

Πολιτικές αντιδράσεις προκαλεί η υπόθεση της καταγεγραμμένης συνομιλίας του...

Ρώσοι φαρσέρ παγίδευσαν τον ΓΓ Εθνικής Ασφάλειας Θάνο Ντόκο

Μία «φάρσα» από τους Ρώσους φαρσέρ Vovan & Lexus...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img